Lite nyårsträning måste det ju...

Ja, jag hade ju bestämt att på nyårsafton skulle jag springa för på nyårsdagen kan man ju vara bakfull, ha-ha, ingen risk, svaret kommer i ett inlägg senare....
 
Det kändes skönt att vara ute idag och det flöt på, men när jag sprang in i affären vid Margaretaplan där jag alltid köper Barometern på min runda, då var det kö!!!!  Men hallå? Jag kunde ju inte stå stilla där och bli kall och nervarvad när det flöt på så bra, så jag var fräck och trängde mig före tre karlar med mina slantar och sprang vidare 😉😀😉😀 Jag hann tyvärr inte se om det var någon snygging i kön, men hade ju inga glasögon på mig så jag hade säkert misstagit mig på deras utseende så det var nog bra att jag inte tittade på dem.....ha-ha.. 
Idag var jag sjöblöt när jag kom hem, tre tröjor var en för mycket helt enkelt! Därefter blev det 50 squats och 50 situps, båda utmaningarna är ju nu slut så jag kör lite enklare nu. Men tänkte börja med utmaningen Plankan 30 dagar, men det tar jag imorgon tror jag.   

Hobbit!

Var alldeles för sliten igår kväll för göra något inlägg....Efter alldeles för få timmars sömn, en heldag på jobbet där jag inte ens var ute och surfade på hela dagen!!!! Usch, man kommer aldrig i fatt sitt jobb. Det var ju en fördel med att jobba på Kährs, där stängde man av när man stämplade ut, någon annan gjorde det fortsatta jobbet. Men jag älskar ju mitt jobb, skulle kunna vara sambo med det 😀😀😀 men det funkar ju inte i alla kombinationer.....
 
Igår hann jag inte bli klar för helt plötsligt fick jag ett mess från syrran och hon frågade när jag kom till bion! Hjälp! Hade glömt! Jag som hade sagt, att jag kommer ihåg, har ju till och med skrivit ner det....blev att rusa hem, ett kokt ägg och lite pizzasallad intogs stående i köket och sedan på cykeln, klar fördel med att bo här. Hade jag tagit bilen så hade det tagit mycket längre tid.....så jag var på plats tjugo minuter innan filmen började!
 
Att filmen varade 2 timmar 40 minuter märkte man inte, men när spindelattacken pågick så hade jag verkligen velat gå på toaletten eller köpa mer popcorn! Gabbi blundade och jag gömde mig bakom popcornkartongen, önskade att jag hade köpt den största! Fy fanken, fast jag vet att de var konstgjorda så var det hemskt! Usch, har tydligen värre spindelfobi än vad jag anade...men förutom det så var det en kanonfilm och trevligt sällskap, så nu väntar vi på tredje filmen för det var ett "dumt" slut, som alltid när det är trilogier.....filmen rekommenderas!
 
Kramis!

Äntligen gick jag dit....till Sequensen!

En söndag där jag tog ett första steg i rätt riktning hoppas jag....Jag tog steget till gymmet! Yes, jag har ett gym som inte kostar något som ligger fem minuter från mitt hem, så varför har jag inte använt det innan? Jag har ju bott här i tio månader nu men inte hamnat där förrän NU! Jag kan ju gå dit när som helst, vilken dag, vilken tid, ja när som helst, när man bor så nära och i Kalmar......... <3
Ja, jag var ju helt själv när jag kom dit, och det kändes ju bra för jag är ju lite ringrostig när det gäller gymmet...Men vart ska jag börja????  Satte på musiken och njöt av att gå runt där bland maskinerna och provade mig fram....ja, detta måste nog bli en vana för mig i fortsättningen som joggingen har blivit.
Usch, avskyr ju bilder på mig själv, man är ju som en "knubbsäl", men någon gång ska det försvinna! Därför jag är så glad över att jag har motivationen nu att röra på mig. Men även om jag är en "knubbsäl" så är jag stolt över mig själv tillräckligt för att ta kort på mig själv. Kan ju vara roligt att se sig själv längre fram, OM man nu orkar hela vägen förstås! :D :D
Men förutom "knubbsälen" så var det rätt skönt att vara själv där på gymmet, tills en läkare kom in och ja, jag frågade honom en sak, för det var en maskin som jag inte fick att fungera.....Han svarar: "Det är ju alldeles för tunga tyngder". Men hallå?? Ja, det var ju därför jag försökte ändra på vikten men jag visste inte hur man gjorde, jag trodde att den var sönder....Ja, han drog bara ut den där grejen (det var ingen pinne som det brukar vara att stoppa in) utan något annat, och jag hade dragit i den på många sätt men jag fick aldrig ur den där jäkla grejen, så då trodde jag att den var sönder!! Usch, han hade inget bra sätt tyckte jag i alla fall...Jag är glad att det inte var någon läkare från hjärtsektionen, för vi har ju bara trevliga läkare där. 8) Så då kände jag att nu vill jag avsluta och körde en avslappningsrunda på löpbandet och gick hem sedan...men jag återkommer! Hoppas bara att jag inte är där samtidigt som honom, för det vore ju trevligt att ha någon trevlig att prata med och fråga om saker....men han är kanske blyg? Vad vet lilla jag?
Ja, så kom man hem, och fortsatte det sista hemma, tog en dusch, och fixade matlåda tills imorgon, tvättade träningskläderna (upptäckte att de hade blivit lite smutsiga i sista regnjoggingen) och mådde rätt bra....Sedan bestämde jag att jag skulle titta på filmen som jag ville ha sett igår (personen som kom med pizzan igår har inte samma filmintresse som jag tyvärr) så jag tände en massa ljus i hela lägenheten och hade det mys, bara ihop med mig själv och filmen "Bäst före"....och snart är det sängen, för det är ju jobb imorgon (en dag endast, sedan två dagar ledigt!)
Om ni inte har sett "Bäst före" så gör det, en lättsam lite trevlig film om vardagliga problem och bekymmer och hur livet i allmänhet kan se ut....och att man ska nog ta tillvara på livet, eller vad tror ni? ..Visserligen handlar filmen om tre karlar, men man kan ju inte hela tiden tänka på sig själv som kvinna, eller hur?
Natti alla vänner!