Underbar tandläkare!

Idag var det mycket som skulle göras, först skulle bilen lämnas in för en förkontroll inför besiktningen (som var gratis) och sedan blev det promenad till tandläkaren, vilket inte var gratis :( men vilken underbar tandläkare hon är. Jag brukar säga, att jag hellre tatuerar mig än att gå till tandläkaren och då har jag ingen tandläkarskräck, men jag fick nog ändra på det idag. Jag låg nästan och somnade när hon borrade och lagade mitt enorma hål. Snacka om att jag kände mig trygg hos henne. Enda nackdelen är, att det kommer att kosta rätt mycket för tre besök, så det får väl bli vatten och knäcke framöver....
En underbar höstmorgon i Kalmar, och folket började vakna till liv.
Dessa är så fina, men ack så argsinta. Har blivit jagad en gång som ung av en svan och gud, vad rädd jag var.
Jag har saknat något bra att springa i och träna lite annat, än plan mark och här var det perfekt. Både trappa och med grus, och det var åt två håll också, så hit kanske man skulle kunna ta sig någon gång att jogga lite uppför och nerför. Kalmar är ju en rätt plan stad annars, så det gäller att ta till vara på det som man hittar.
För nu börjar jag bli sugen på att börja jogga lite, inte bara gå, men jag ska ta det i min takt så jag inte blir "överansträngd" i kroppen med sträckningar och dylikt. Det är långt till beach 2015 :)
 
Efter en jobbdag, så blev det åter igen en promenad för att hämta min bil och domen blev inte så farlig. De hittade två mindre fel och tror inte att de är så dyra att fixa, och om jag är riktigt snäll så kanske bror min fixar det. Vi får se. I alla fall, sammanlagt har jag gått nio kilometer idag så jag kände mig rätt nöjd när jag väl kom hem. Och jag var också tvungen att köpa mig lite grillade revben, eftersom jag inte "hann" smaka dem innan jag vaknade igår morse. :) Men det var inte systers revben helt enkelt. De var okey, men inte alls så goda som systerysters. Kvällen blev väldigt lugn hemma för mig, inga onödiga steg :)
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: