Nya tag och blomkålsblaster....

Efter en veckas lathet och massa ätande, så var det drastiskt tvunget att gå till gymmet. Kom dit lite för sent (inte ovanligt kanske), så jag gick en rask powerwalk med intervaller på 30 minuter på löpbandet och det kändes att jag inte hade rört mig på en vecka. Fortsatte hemma sedan med magövningar, och jag räknade inte utan bara körde på med maskinen i två omgångar tills jag inte pallade mer. Jag tror på den här maskinen, men jag måste bli mer regelbunden användare av den. Gjorde mina utmaningar, och ja, ligger efter en vecka enligt schemat, men det har ju varit jul. Dålig ursäkt, jag vet. Huvudsaken är att jag kommer i gång igen.
10 armhävningar
55 sekunder planka
110 squats
2 minuter 30 sekunder jägarvila
Jag tycker att jägarvila är fruktansvärt jobbigt. Läste nu att man ska spänna magen så att ländryggen är mot väggen hela tiden, åh herregud, ni skulle sett mig ikväll, till sist så lutade jag mig över låren, ingen ländrygg mot väggen. Satt ute också och gjorde detta, så om det var någon som hörde någon jämra sig, så var det bara jag!  Kom in på en länk om en tjej som satt en halvtimme!!!! Oj, dit kommer nog aldrig jag. Har alltid haft dåliga benmuskler, ja alla muskler har alltid varit dåliga :)
Som sagt, ingen matlust, trötthet och ovilja att röra mig. Ja, så har den senaste veckan sett ut för mig. Så idag blev det enkel lunch, personalmackor från fiket och en smoothie. Tunnbrödsmackan tog jag innan jag gick till gymmet. Men märkte redan skillnad nu ikväll efter träningen, att jag fick matlust och viljan att göra matlådor.
Kylskåpsrensning! Man hör ju mycket i matprogram om att man slänger alldeles för mycket och att man ska använda blasten av olika grönsaker, och innan jul så sparade jag faktiskt blasten från blomkålshuvudet. Skar i mindre bitar.
Mozzarella med kort datum och som var på en julresa till Flygsfors över helgen, men fick följa med hem igen. Lite halverade oliver och två cocktailtomater i klyftor.
Stekte lite prinskorv ihop med blasten i kokosolja. Kryddade med söt paprika och flingsalt med lime.
Gjorde en smarrig omelett och hittade också bladspenat i kylen som faktiskt fortfarande var väldigt fin. Pluspoäng för den.
Nöjd med mig själv, dels både med träning och med matlagningen. Matlådor för de två resterande arbetsdagarna. Efter duschen, så blev det lite soffhäng framför tv:n, bloggade, slötittade på Harry Potter och åt knäcke med makrill och gott te! Ska nu läsa lite i min bok, som jag hade räknat med att läsa ut hos mor under juldagarna, men det blev inte som planerat.
 
När det gäller min träning som går upp och ner, så är jag ändå nöjd med att jag kommer igen efter varje gång det går neråt. All träning är bra, även om det blir mindre, och jag vill ju hela tiden men ibland så kommer sjukdom i vägen, eller som nu, juldagarna (en jäkligt dålig ursäkt). Jag måste bara försöka bli mer intensiv och få träningen till en regelbundenhet med variation.
 
Imorgon blir det gymmet igen, väskan står redan vid dörren! Bra motivation att ha väskan med mig! Imorgon blir det lite rodd som uppvärmning och sedan ska jag nog köra lite armträning på maskinerna. Magövningar när jag kommer hem. Inte förglömma utmaningarna också, drar mig verkligen för jägarvilan, imorgon tio sekunder längre!!
 
UPPSKATTAT IDAG: TRÄNINGEN
EJ UPPSKATTAT IDAG: JÄGARVILAN
 
Kramis till er alla,
hoppas att någon blir inspirerad av att röra på sig!
Natti, sov gott!
 
1 christina skriven

Tack för inspirationen!! :)

Svar: Bara roligt att kunna inspirera någon. ;) Tack för att du läser min blogg....
Gitte

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: