Mamma Mia! Skopelos till sist.....

Har lite bråttom, ska vara utcheckad om tjugo minuter och sedan ska jag ligga vid poolen tills transfern kommer och hämtar oss kvart i åtta grekisk tid. Har bara wi-fi på rummet nämligen. Tänkte bara visa lite bilder från båtturen som äntligen blev av, och det var jag glad för. Det var värt varenda krona! Har massor bilder tagna, och otur var så höll batteriet ta slut på iphonen, men det är fullt tillräckligt med bilder. Berättar mer om platserna när jag har kommit hem till mitt lilla bo imorgon måndag!
 
 
Ser ni valrossen där ute? Tyvärr så är valrossen jag själv! ;) Ja, nu är de goda tiderna över!
Mamma Mia i bussen hela tiden. Mamma Mia musik hela tiden på båten! Härligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, som sagt en mycket trevlig resa och som jag inte ångrar att jag gjorde, även själv! Jag kommer att sitta hemma och går genom alla bilderna och det kommer nya inlägg! Ha en trevlig söndag! Själv ska jag ligga vid poolen nu resten av dagen.
 
CHECK OUT FROM SKIATHOS PALACE HOTEL!
 
Kramis!
 
 
#Enresavärdpengarna - #MammaMia - #SkiathosPalace - #Skopelos - #Underbartskönt - #skiathos

Fredagskväll på hotellet!

Mat måste man ha, inte bara öl och vin, så jag gick ner till poolområdet på fredagskvällen efter min långa promenad och dusch, och då var det en rejäl buffé uppdukat där vi brukar äta frukostbuffén. Jag gick in där och dreglade över all mat, och sedan började jag plocka till mig! Oj, kanske skulle fråga vad det kostade för det ingick inte i min bokning, har endast haft frukostbuffé. Frågade med min stappliga engelska en servitör, men han kunde ju mindre engelska än mig, och gudskelov så finns det några yngre servitörer som kan engelska flytande nästan och han räddade vårt samtal! Men jag hängde faktiskt inte med riktigt, så när jag satt där och åt, så grubblade jag på vad notan skulle bli. Ja, ja, jag hade ju en rätt bra reskassa men små bäckar små blir även stora! Strunt samma, detta är en resa för mig, endast för mig!
En kycklingrätt, en fylld zuccini, lite fisk och en massa annat.
Det fanns olika röror och sallader av alla de slag.
 
 
 
 
 
 
 
 
Min ständiga utsikt när jag äter här.
Fast jag var äckligt mätt, så var jag tvungen att prova en av deras två soppor. Tomatsoppa med lite pasta i, supergod! Hade gärna smakat sparrissoppan också, men var proppmätt!
Trots det, så blev den en liten brulépudding, heter det väl? Den slank ner fint och jag behövde inte tugga!
Efter en regnig förmiddag så blev det en fin dag/kväll. Långt där borta åt vänster var jag och vände under eftermiddagen, ja, det blev en bit att gå.
Här inne är det ett slags sällskapsrum med massa grupper av fåtöljer och även två massagefåtöljer, men de är ju oftast upptagna.
Visst är det fint här? Tre ställen att äta på, så man behöver faktiskt inte åka någon annanstans.
Jag somnade gott i fredagskväll, faktiskt innan elva så låg jag under täcket och det gör jag väldigt sällan hemma!.
#SkiathosPalace - #Underbartskönt - #mycketmat - #skiathos

Banana beach!

När jag gick vidare från Koukounariestranden så gick jag vidare för att leta rätt på Banana Beach, som ska vara en nudiststrand. Hade ingen aning om hur långt men jag letade mig fram och kom in på några sandiga vägar och rätt många bilar kom körande och även en man som gick bakom mig en bit! :) Jag gick och gick och gick, uppför och nerför och det var dryga backar men bara att kämpa på!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här blev det också ett dopp! Nej, förresten två dopp blev det! Jätteskönt i vattnet och fin sandbotten.
 
 
Mina fötter fick jobba idag, men det behöver de. Jag gick inte direkt hem, för nyfiken som jag är, så tog jag åt vänster vid Banana Beach-skylten istället. Och det blev en bit att gå innan jag kom hem, gick runt några sjöar, ja inte superstora men tillräckligt. Hamnade faktiskt vid den supermarket som jag brukar handla vid, och det passade bra för jag köpte hem lite gott och blandat!
Jag misstänker att jag nästan gick en mil, innan jag var hemma och jag var sliten. Framför allt att gå i bikini så långt med så feta lår som jag har nu för tiden, ja, jag fick skavsår!!! Aj aj, jag ville bara knäppt med fingrarna för att komma hem, men det var bara att trava på! Visserligen är jag lite vågad ibland, men att lifta med någon grek, nä, något förnuft har jag faktiskt. Absolut inget ont om greker, för de är superhärliga människor, men det kan väl finnas "rötägg" här också. Jag och tre tjejer höll på att bli "uppraggade" av en envis taxichaufför i torsdagsmorse, så visst finns det "jobbiga" människor här också. Lite smörjning på skavsåren och en dusch och sedan ner till hotellets ena restaurang, vilket kommer i nästa inlägg. Jag måste ner och äta lite i baren nu, efter att ha varit en lång dag på havet och Skopelos.
 
Ha det så gott så länge, själv är jag rätt trött efter dagen!
 
#Bananabeach - #SkiathosPalace - #Underbartskönt - #skiathos

Koukounariestranden!

Tog mig en promenad när solens strålar kom fram, för jag var ju helt enkelt tvungen att gå till havet. Har ju slappat vid poolen hela tiden när det har varit sol. Så detta var på tiden. Det var ju rätt ödsligt och inget matställe var öppet eftersom det hade regnat hela dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, här blev mitt första havsdopp taget den här dagen. Mitt första dopp brukar bli vid midsommar hemma i Sverige, men nu är det redan fixat. Synd att jag inte hade gått ner hit tidigare i veckan, men jag trodde ju inte att det skulle bli två dagar med dåligt väder, ja ärligt talat, ingen dag med dåligt väder. Promenerade nu vidare i min bikini och lite ej så bra gå-skor men man kan ju gå barfota om man vill! :)
#Koukounariestranden - #SkiathosPalace - #Underbartskönt - #skiathos