Mamma Mia! Skopelos till sist.....

Har lite bråttom, ska vara utcheckad om tjugo minuter och sedan ska jag ligga vid poolen tills transfern kommer och hämtar oss kvart i åtta grekisk tid. Har bara wi-fi på rummet nämligen. Tänkte bara visa lite bilder från båtturen som äntligen blev av, och det var jag glad för. Det var värt varenda krona! Har massor bilder tagna, och otur var så höll batteriet ta slut på iphonen, men det är fullt tillräckligt med bilder. Berättar mer om platserna när jag har kommit hem till mitt lilla bo imorgon måndag!
 
 
Ser ni valrossen där ute? Tyvärr så är valrossen jag själv! ;) Ja, nu är de goda tiderna över!
Mamma Mia i bussen hela tiden. Mamma Mia musik hela tiden på båten! Härligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, som sagt en mycket trevlig resa och som jag inte ångrar att jag gjorde, även själv! Jag kommer att sitta hemma och går genom alla bilderna och det kommer nya inlägg! Ha en trevlig söndag! Själv ska jag ligga vid poolen nu resten av dagen.
 
CHECK OUT FROM SKIATHOS PALACE HOTEL!
 
Kramis!
 
 
1 Systeryster skriven

Fina härliga bilder!! Men fy vilken hemsk trappa :/ vet inte om jag velat gå i den ;) vill gärna se de andra bilderna ;)

Svar: Ja, den trappan var inte att leka med. När man skulle titta på utsikten så gällde det att stå stilla, så att man inte snubblade för det hade inte varit speciellt kul. Men det var ett måste att gå upp där, när jag nu hade åkt till ön.
Gitte

2 Systeryster skriven

Kanske kolla på filmen också någon dag ;) så kan du säga "där har jag varit! Och där!" Haha :)

Svar: Det känns lite kul att veta att jag har varit där faktiskt. Värt att resa själv. :)
Gitte

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: