Bönpasta!

Billig blandfärs på Maxi, 39.95:- kilot och ett paket med bönpasta i mitt skåp och sedan lite hopplock från mina
skåp till många matlådor!
 
Varför ska man alltid "finhacka" löken? Är ju så otroligt tråkigt.
Några gamla cocktailtomater och en krockskadad burk med champinjoner. Älskar ju champinjoner, så jag åt nästan upp halva burken medan jag stekte röran.
Hade ett äpple som började bli dåligt.
En skvätt chilisås, en burk krossade tomater, en buljongtärning och lite kryddor. Tre vitlöksklyftor slängdes i också. Lite gräddmjölk också och sedan fick det koka ihop.
Hmmm, ser inte så aptitligt ut som vanlig pasta.
Pastan för sig själv var smaklös, men ändå god och ihop med min goa köttfärssås så blev det bra. Har nu fyra matlådor klara så ingen matlagning förrän onsdag kväll, tummen upp för det.
Har nu packat lite i min övernattningsväska för imorgon efter jobbet så bär det av till mor där min äldste son har kommit dit ikväll. Kommer att somna gott nu! Har svurit över mina tre datorer här hemma, när ingen funkar rätt när jag skulle se Grey´s anatomy på play. Blir så trött på tekniska saker!
 
God natt nu alla!
Imorgon är det fredag, jippi!
 
 
Mat - Tips
#bönpasta - #köttfärssås

Egodag!

Mycket skönt med en ledig dag hux flux. Bara vara. Ingen tidig klocka som ringer.
En bagel med mozzarella och parmaskinka i.....
.... en stor vanilj latte utomhus i en timme. Där satt jag själv och bara studerade människor. Rätt roligt att fördriva tiden med, tills det blev för kyligt och dags att dra sig hemåt. Förutom att studera människor så satt jag där och filosoferade en del också över mig själv och mitt liv. Men kommer ju aldrig fram till några bra svar.
Idag åkte många centimetrar på mitt hår som jag har kämpat med att få långt. Men ville bara ha något nytt gjort, och när jag känner så, då får det bara bära eller brista. Helst lite ny färg också, men det hade blivit alldeles för dyrt. Ska först bestämma mig för om jag ska fortsätta med det svarta eller låta den tråkiga utväxten få hänga med ett tag. 
 
Men vilken underbar hårtvätt jag fick på salongen. Dels i en massagestol som knådade min kropp lite lätt och sedan två sköna tvättar och en underbar massage med balsam i håret och ner längs med tinningarna. Egotid!
 
Cykeltur på nästan sju kilometer blev det också idag. Kunde ha gjort så mycket mer, men är man inte tillräckligt stressad de övriga dagarna?
 
UPPSKATTAT IDAG: EGOTID
EJ UPPSKATTAT: DAGEN SLUT
#ensköndag

En ledig dag och Modus inför sängen.....

Ja, här sitter jag nu med Modus och spänningen stiger! Att hon var inblandad med honom? Ja, det kunde man inte tro! Man vet aldrig vilka som är inblandade med vilka! Mycket besvikelse har släppts! Det är lite av livet tydligen. Man vet aldrig vad som händer och vad som kommer att ske. Man vet aldrig vilka som är allierade med varandra och vilka man kan lita på! Det gäller både livet och i filmvärlden!
Den här duon är extra bra. De är sensuella, har en spänning som bara vill explodera. Man känner dragningen mellan dem. Sedan att han är ett sexojekt är ju inte fel.
Serien handlar ju om att många mord begås på "löpande band", men på lite olika sätt. Poliserna försöker få ihop en koppling, och Ingvar Nyman ber om hjälp av en kvinnlig före detta FBI-agent. Men i alla fall så är hon författare nu, och är singelmamma vars äldste autistiska dotter är en del av utredningen.
Ja, vi har ju Peter Jöback som spelar sin roll i serien, ja en riktig godbit. Hur många gånger har man inte dreglat till den här videon: Jag har dig nu.
Kan se den videon hur många gånger som helst! Mums!
Men åter till Modus, så har vi en ny goding i serien! Vilken goding han är, fast han spelar en mördare. Han är ju så snygg och läcker! Men det är ju min åsikt!
 
Ja, nu är det onsdagkväll, och jag är LEDIG imorgon!! Känns rätt bra! Har inget speciellt inbokat, ja, en klippning som jag har funderat på hela dagen om jag ska avboka. Men ju mer jag har funderat, så ska det bli av. Men hur?????? Ingen aning ännu, men vi får se!
 
Känns lite konstigt, att ha en dag ledigt så här hux flux mitt i veckan! Men nä, det känns otroligt skönt! Jag går till jobbet måndag - fredag och mer därtill nästan hela året, och då känns det bra att bara ha en sån här "skön-dag-ledighet!"  Inget speciellt att göra, utan bara ta dagen som den kommer! Ha slitit häcken av mig idag, så jag kommer att sova otroligt gott inatt. Känns bra när man får uppmuntrande ord om att ha en skön ledig dag, ja, ska inte gå in mer på vad.
 
Ibland så blir jag så oförstående på vad människor stör sig på. Jag är ju som jag är, en glad och frispråklig "tjej" i mina bästa år, ja nästan alltid så älskar jag mitt liv (men tyvärr inte så mycket som jag borde), jag stör mig väldigt sällan på andra personer, jag vill bara andra väl, jag vill bara göra mitt bästa, trivs för det mesta med de flesta, men ändå så blir det så mycket fel!
 
Vem ska ändra på sig? Varför ska man ändra på sig?
 
#Modus

Kanske för ärligt?

Ha-ha, ja, när jag läste mitt förra inlägg från i morse, så tänkte jag att jag var kanske för ärlig, för spontan och naturlig! Men sån är jag. Om man inte tål att läsa om sex med diverse tillbehör, så kanske man ska lägga ner att läsa min blogg. Mina närmaste vänner vet precis hur jag är. Har alltid varit och kommer säkert alltid att vara (vilket jag verkligen hoppas). Jag hoppas, att jag kommer igång med mina partyn igen och får lusten tillbaka, och då kommer det att bli mer inlägg här gällande sexuella tips med mera. Jag måste ju helt enkelt ta tag i mitt liv!!
 
 
Här är en ny favorit ur mitt sortiment nu, Total climax bunny! Riktigt ettrig sak! Om ni gillar klitorisstimulering så måste ni gilla denna!
Denna är inte helt fel heller. Elephant! Allt är ju frågan på vad man gillar för stimulering, antingen i ett sexuellt samspel med sin partner eller med sig själv.
Är du singeltjej? Kanske det här kittet passar dig? Och om du är singeltjej som ofta är ute på galej eller ofta ute och springer, eller om du är sambo och din sambo sitter hemma och är orolig för dig, eller ja, till och med gift och din man fortfarande är orolig för dig (skämt, jag hoppas verkligen, att alla gifta män är oroliga för sin fruar). Då kanske du behöver ha en sån här liten sprayflaska i din jackficka när du går hem?
 
En perfekt liten flaska som inte tar särskilt mycket plats i din ficka. Och den är värd att rymma i din jackficka. Endast 249:-, en billig livförsäkring!
Själv har jag min med mig när jag vet att jag ska ta mig hem gåendes sent på kväll/natt, och när jag är ute sent på en joggingrunda. Placera den bara på ett sätt, att det är lätt att ta fram den när/om behovet behövs! Den är värd varenda krona, och dessa kronor är en droppe i havet!
"Oskadliggör effektivt en förövare vid överfall eller våldtäktsförsök. Nu med användningsgaranti!
Knock-Out Försvarsspray förblindar gärningsmannen, ger rinnande ögon, kraftig sveda och svårigheter att öppna ögonen. Sprayen innehåller också en stinkande tillsats för ökat obehag. Vid kontakt med ansiktet expanderar innehållet för att förstärka verkan på ögon, näsa, mun och svalg och ger upphov till kraftiga obehagskänslor. Sprayen färgar också förövaren röd vilket håller i sig ca 1 vecka och ökar möjligheten till identifiering och gripande. Sammantaget blir förövaren oskadliggjord och tydligt märkt. Du får tid att fly, skrika och slå tillbaka. Den kraftiga strålen ger snabb effekt på upp till 4 meters håll. Det som träffar i ansiktet rinner ner i ögonen och vidare i mun och svalg. Det smarta locket förhindrar att du sprayar i fel riktning och ger säker förvaring. Bältesclips gör det möjligt att sätta fast sprayen på bälte eller väskrem. Knock-Out är laglig, licensfri och testad av SKL, FOI samt Rikspolisstyrelsen, men får endast användas i nödvärn. Perfekt att ha med sig sena utekvällar på stan, på mörka parkeringar eller när du joggar i skogen. Den fungerar även på attackerande hundar och har en desinficerande verkan på eventuella bett."
 
Ja, nu kom jag in på lite jobbreklam! En del av mina favoriter som jag har visat, och fler finns det på hemsidan. Den här sprayen som är laglig, har faktiskt räddat några tjejers liv det senaste året bara här nere i mitt område. Ja, även killar är ju behjälpliga av den. Men den ska användas rätt! i ett försvarande syfte!
 
Hör av er om ni vill ha ett party i Kalmarområdet!
 
Kramis!!
 
#Himmelriket - #sånärjag - #tips