Egodag!

Mycket skönt med en ledig dag hux flux. Bara vara. Ingen tidig klocka som ringer.
En bagel med mozzarella och parmaskinka i.....
.... en stor vanilj latte utomhus i en timme. Där satt jag själv och bara studerade människor. Rätt roligt att fördriva tiden med, tills det blev för kyligt och dags att dra sig hemåt. Förutom att studera människor så satt jag där och filosoferade en del också över mig själv och mitt liv. Men kommer ju aldrig fram till några bra svar.
Idag åkte många centimetrar på mitt hår som jag har kämpat med att få långt. Men ville bara ha något nytt gjort, och när jag känner så, då får det bara bära eller brista. Helst lite ny färg också, men det hade blivit alldeles för dyrt. Ska först bestämma mig för om jag ska fortsätta med det svarta eller låta den tråkiga utväxten få hänga med ett tag. 
 
Men vilken underbar hårtvätt jag fick på salongen. Dels i en massagestol som knådade min kropp lite lätt och sedan två sköna tvättar och en underbar massage med balsam i håret och ner längs med tinningarna. Egotid!
 
Cykeltur på nästan sju kilometer blev det också idag. Kunde ha gjort så mycket mer, men är man inte tillräckligt stressad de övriga dagarna?
 
UPPSKATTAT IDAG: EGOTID
EJ UPPSKATTAT: DAGEN SLUT
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: