Frisk luft och rörelse, kändes skönt!

Vaknade utvilad efter en rätt bra natt. Ja, varför går man inte och lägger sig vid tio varje kväll? Säger jag och klockan är nu halv tolv, men det är ju Gladiator på tv:n och han är ju en goding att se på. Har pysslat lite här hemma i dag, gäddan och jag bland annat, men var tvungen att ta mig en runda i spåret. Det har ju varit ett sånt underbart väder, och jag har nu vilat mitt knä i två veckor från löpning, och jag ville testa lite försiktigt.
Hmm, lite för mycket lutning, eller hur?
 
Det är så grönt och härligt längs med slingan. Bra för själen!
 
Den här gången hade man sällskap längs med rundan. De låg där så lugnt och stilla. Men nu gäller det att se vart man sätter fötterna.... om man inte vill halka i en skithög!
 
Solen var magisk idag längs med hela rundan.
 
 
 
 
Visst är det?  
Jag tänkte gå den långa sträckan, eftersom jag inte vill ha ont i knät, men det var svårt att bara gå, så jag testade lite lugnt med att springa, eller jogga rättare sagt. Pressade mig inte för mycket, men det var rätt svårt att låta bli att jogga, för det är ju så jäkla skönt och roligt. Joggade en bit, och gick en längre bit och så vidare. Nöjd med detta. Det var så varmt, men det sköna med att springa tog över. Var noga med att stretcha, både under rundan och efter. Ska bli noga med detta nu, för jag har alldeles för korta muskler nu.
 
Har ni inte testat att springa i Stensö löparslinga, så gör det. Det är en sån härlig miljö med tre olika sträckor, mycket grönt och vatten runt omkring. Ni ångrar er inte. Jag är så tacksam över att jag bor så nära detta område.
 
Nu är Gladiator strax slut, och då ska jag krypa ner i rentvättade lakan, vilket ska bli så skönt!
Fyra dagar kvar att jobba innan semestern!
Blir "spännande" att känna sitt knä efter idag..... hmmm..
 
Natti alla!
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: