Rensa tankarna!

Ja, det är sen kväll, och jag borde gå och lägga mig, men jag tillbringade min lediga tid genom att vara ute och gå en rejäl runda ikväll och försökte rensa tankarna.    
Hela dagen hade det varit sol och underbart väder ute, men när jag hade klätt på mig för en lång runda, så regnade det, och blåste rätt rejält.
Men har jag bestämt mig för en sak, så måste det försökas bli av, därför en promenad med paraplyet i handen, som nästan höll på att blåsa bort.
En underbar plats, Stensö fiskeläger!
Även en sån här kväll.....
Behövde en promenad i friskt väder, så jag hade avbokat mina träningspass ikväll, för jag kände att detta passade mig bättre.
Inget badväder precis... men längtar till badväder...
Det blev en promenad som varade i 1, 5 timme och jag lyssnade på Wahlgren & Wistam under tiden och skrattade högt, men samtidigt så funderade jag över livet, och vilka vägar det tar!
Var med min mamma på ett läkarbesök idag, som vi trodde var ett enkelt återbesök! Ett år efter hennes operation! Men så var det inte..... hon ska nu utredas vidare, för att en annan klinik misstänker, eller rättare sagt, de är rädda för att cancern har spritt sig. Så därför ska vår kära lilla mamma genomgå en röntgen av i stort sett hela kroppen för att se om den har spridit sig!
Men man får se det som en säkerhetsåtgärd, man får inte måla fan på väggen i förtid!
Vi håller tummarna! Vänta in tiden för undersökningen, som säkert kommer inom en vecka!
 
Men som syster skrev i sitt inlägg idag:
LIVET ÄR BRA ORÄTTVIST!! FY FAN!!
Vissa saker drabbar underbara personer mer än en gång!
 
Ja, visst är det! Livet är orättvist!
Och man vet aldrig vad som händer i det..... på gott och ont!
Att underbara, vänliga människor som aldrig har gjort något ont ska drabbas, men att "jävliga" människor går omkring och är helt friska, det känns inte bra. Definitionen av "jävliga" människor får varje enskild människa står för, jag vet själv hur jag tänker, men det skriver jag inte ner här....
 
Håll tummarna nu!
 
Natti!
 
 
 
 
"orättvist - #livetstankar

"Leverpastej" som är annorlunda....men god!

Ikväll har jag "buzzat" en ny pastej ihop med mitt favoritbröd Lingongrova. Kommer från Pastejköket och är vegetarisk.
Den skulle vara krämig, så jag trodde att den skulle vara lätt att bre på smörgåsen, men den var inte det. Däremot så var den krämig i varje tugga som jag tog. En mjukare, mildare smak än en "vanlig leverpastej"! Avnjöt den ihop med paprikabitar, mycket gott!
 
Jag älskar leverpastej med inlagd gurka på, men eftersom jag missade att jag inte hade det hemma, så fick det bli paprika, vilket funkade väldigt bra.
Om ni gillar leverpastej, och är intresserade av att äta vegetariskt så prova gärna den här från Pastejköket. Helt okey för att vara vegetariskt!
 
Ett bra och nyttigt tips!
 
Mat - Tips
#Pastejköket - #Veggiepastejbuzz - #buzzador - #godleverpastej - #mattips - #tips

Snart så.....

Sitter här med ett glas rött och börjar känna mig färdig! Vilket känns bra. Tror nog att jag inte behöver utvidga min väska till ditresan, men frågan är hur mycket det shoppas i Göteborg, men jag är ju inte den sorten som gillar att shoppa, i alla fall inte i butiker...Men om, ett stort om, jag shoppar i Göteborg så får det rum i väskan eftersom den kan bli större (precis som jag!).
Har en klänning + strumpor nedpackade, jag har ett par svarta byxor + en topp till, jag har ett par vita byxor + en topp till, träningskläder så det kan bli lite löpning på löpbandet någon gång i alla fall (förhoppningsvis). Ett par högklackade stövletter, ett par skor att åka i, och just det, en liten aftonväska måste ju med till kvällen.
 
När jag gjorde mina ärenden ikväll på fastande mage, så blev det en pizza från den nya pizzerian i mitt område, Spartacus, kycklingspecial tror jag att den hette, så god!!!!
Lyxade till det med en god kall öl, en av mina favoritöl, Carlbergs Sort Guld.
Ja, så brukar jag tänka på fredag kvällen, men inte ikväll, men ändå så tänker jag lycka, även om... klockan ringer tidigt för att vara en lördag! Imorgon kl 7.20 ska jag stå färdig utanför mitt hus för att bli upphämtad av taxin, som ska ta mig och mina kompisar till tåget och vidare iväg på en mycket trevlig weekend i Göteborg!
 
Nu dags att sova! Alldeles för sent som vanligt, men sova får man göra när man blir gammal brukar man väl säga?
 
Vi hörs, ska ha en trevlig och rolig helg med galna kompisar!
 
 
 
 
#tjejhelg - #weekend

Hotellfrukost! Jogging! Thai!

Ja, det är ju tur att jag åker till Flygsfors när syrran också är där, annars så skulle jag väl bara få kaffe, en brödbit och någon korvbit som kära mor sa i morse. Ha-ha, Vilket jag inte tror på, men betydligt mindre frukost finns på bordet då när man vaknar som det fanns i morse!
Nästan som en enklare hotellfrukost!
Stekt potatis med någon annorlunda kryddblandning, men glömde att fråga. Äggröra som inte var som min brukar bli, också annorlunda... Hmm, syrran har alltid lite nytt på gång (för mig i alla fall).
Hembakat bröd givetvis!
 
Trevligt med frukost med familjen!
Resten av söndagen så tog vi det lugnt. Lite soffhäng för oss alla, trots att det var rätt fint väder ute. Enligt de andra så var det kyligt ute, men jag tyckte att det var skönt, så jag gjorde en planering att jag skulle ut och springa, men visst fåtöljen och godisskålen var ju trevlig, men som sagt, måste ju igång igen!
Omklädd och på hugget igen! Vill, vill, vill, vill komma in i rutinerna och vanan igen!
Jag tycker om att springa runt dammen i Flygsfors. Det ska visst vara 1,2 kilometer runt den, en trevlig miljö.
Vill ge en liten varning, om ni springer runt dammen i Flygsfors......ta inte den här vägen!
I början gick det ju bra, men när jag kom klumpande springande så började den lilla träbron gungar och det dök upp vatten rejält mellan springorna, och jag vände ju givetvis inte, för jag vill inte ge mig, så jag tassade försiktigt framåt med risk att bron skulle sjunka eller ja ge med sig...
Försökte gå på de "mossbeklädda" högarna på insidan av bron, men se där, då försvann hela foten under vattnet och dyn.
Så det blev att springa vidare med blöta fötter!
Fint här i skogen!
Visst är det härligt med porlande vatten?
 
 
Blöta, dyiga skor men lite mer än 5 kilometers jogging blev det i alla fall. Tre varv runt dammen och fram och tillbaka till huset. Kunde ha blivit fler varv men mat väntade hemma i huset!  
 
 
 
Mat för fem personer!
Det är enormt mycket som man får. En hel form med ris per person, så nu har jag tre formar ris här hemma, och lite blandat av allt det andra goda. Matlådor några dagar framöver!  
Gott och enkelt!
Förstår inte varför jag alltid ska ha med så mycket både dit och hem!!
Kom hem lagom till Farmen började, så nu är det soffhäng resten av kvällen. Uppackning i alla de där ovälkomna reklampauserna vilket de inte är av mig. Brukar inte se Wallander om söndagarna, för jag följer ju serien på Svt Innan vi dör, men ikväll blir det Prästen på Tv 4 för jag känner inte igen den....
 
Jag har haft en bra helg, hoppas att ni också har haft det....
Nu ser jag fram emot en okey vecka med bra hälsa och träning, förhoppningsvis något trevligt umgänge och sedan en mycket trevlig helg igen!
 
Kramis!
 
 
 
 
#brunch - #familjeumgänge - #hotellfrukost - #jogging - #nöjdmeddagen - #saknarminträning - #thaimat