Är jag på g eller inte??

Ja, det är frågan! För några veckor, ja exakt fyra veckor sedan så var jag på gymmet två gånger, två gånger inom en vecka tror jag, men sedan föll det igen! Orsak: trötthet, oinspiration, ont om tid (ja, i alla fall några veckor), det var 70-års kalas, och resan till Stockholm. Ja, det är ju en historia i sig.... Sedan kom en, vet inte om det var någon förkylning, men krasslig blev jag, så ja, uppehåll med träning igen, den lilla som jag gör.
Jag hade i alla fall bestämt mig för att cykla på gymmet. Så det blev en mil på cykel i alla fall. Det gillar mina knän. De behöver väckas upp ur sin stela position som de har varit i nu den senaste tiden. Jag vill faktiskt sitta på huk igen!!!
Hade gärna tagit mig några varv på Milon också, men klockan närmade sig nio, och jag ville gärna hem i tv-soffan. Duscha och slår sig ner i soffan med te och knäcke och kolla på den härliga familjen Wahlgren.  
Hämtade två paket på vägen också. Ja, givetvis ett från Matsmart och ett från Oriflame.   
Älskar jag makrill, eller?
Gillar att prova nytt.
Bra att ha i träningsväskan!
Bra som alternativ till skördegröt! Men inte samma kapacitet men ändå bra att ha i skåpen...
Perfekt! Behöver inte inhandla på ett bra tag nu.
Okey, priset kanske inte var mindre än Citygross eller dylikt, men smidigt att få hem i en stor förpackning. Avskyr ju att handla.
En gratis flaska med i köpet!
Endast 10:-
Bra att ha i skåpen!
Gud så gott med stekt fisk!
Går alltid åt......
Goda smoothies, lätt att ha med sig!
Små goda kex, kanske någon trevlig stund med någon man??
Ja, jag är nog Matsmart-beroende, men visst finns det mycket bra saker??
Ja, jag ska erkänna så här officiellt att jag är rätt beroende av Matsmart, men man kan göra bra knep!!
Bara ni kollar datumet innan ni beställer hem varan!
 
Det är alltid lika roligt att plocka upp kartongen efter en beställning. Man glömmer bort lika fort som man beställer!
Problemet är bara, att få rum i sina skåp!
 
Ja, det var min torsdag efter en intensiv jobbdag!
Skönt att komma iväg och röra på sig. Det var länge sedan, mycket länge sedan!
 
Nej, jag glömde inte dessa med mening.
Helt onödigt enligt min mening, men de var ett bra pris för två, och jag känner mig själv, att det kommer svackor eller gäster, så de går nog åt. Ja, min karaktär är inte den bästa men jag jobbar på den!!!
 
 
 
#MalkarsVästra - #cykelbättreäningenting - #matsmart - #träningettbehov - #träningsmotivation

Första steget....

Det kändes väldigt skönt ikväll, att ta på sig träningskläderna direkt när jag kom hem, och bara gick ut! Visste ju givetvis att jag inte skulle springa men måste ju börja någon gång, så nu måste det ske. Annars orkar jag inte med, om det inte blir förändringar på olika plan. Kanske sover bättre i natt?
 
Fina Stensö fiskehamn!
 
Rätt mysig himmel ikväll!
Var inte direkt sugen på att bada...
 
 
Blev aldrig något bad för mig i år! Det har inte varit min sommar helt enkelt!
 
Vårt fina omtalade slott!
Det blev drygt fem kilometer i lugn takt. Men trodde att det skulle bli mer. Tittar inte alls under tiden på hur långt jag går, så det är alltid en överraskning. Fixade lite käk till mig och några matlådor för några dagar framöver. Har nu kollat på Biggest loser VIP, och jag försöker bli lite inspirerad av att se dem kämpa, och ja, det är kanske på gång nu, att komma i gång. Bara jag får sova bättre, vilket jag behöver för att orka med allt som är runt omkring. Tyvärr fick jag ett tråkigt besked i kväll, något som aldrig kommer försvinna tyvärr! Önskar så, att jag kunde backa tillbaka något år och radera det som orsakade det här jäkla problemet, som är mer än ett problem! Trodde nog att jag hade blivit av med den där ohyran som förstör!
 
Nu ska jag krypa till kojs, och försöka göra en Kristin Kaspersen imorgon :)
Hoppas verkligen att jag har inspiration imorgon att blogga lite, har en hel del som ligger obearbetat....
 
Natti, kramis!
 
 
#behöversemester - #bättreäningenträning - #bättreäninget - #lugnpromenad - #måstekommaigångigen - #sköntute

Rökt lax med rostade rotfrukter!

Idag så hämtade jag en matkasse från Maxi, Bistrokassen, för två personer, tre middagar. Tänkte testa denna nu eftersom Linas matkasse har höjts lite prismässigt. Men nackdelen med denna är att jag får köra och hämta den, ja, det är ju inte så långt men jag använder ju bilen knappt en gång i veckan.
 
Hela matkassen. Det enda som jag måste ha hemma är ris, och ja givetvis kryddor, oljor etc.
På väg att bli rostade...
Luktade så gott om den färska dillen...
Så gott med rökt lax!
Var ju tvungen att provsmaka ikväll, och det var väldigt gott. Ingen märkvärdig rätt men väldigt enkel måltid som passar perfekt i veckorna. Nu har jag två matlådor klara för veckan. Slängde i lite mer i salladen. Enligt receptet så skulle man värma laxen de sista fem minuterna i ugnen men jag äter den gärna kall.
Dessutom drinktips i receptkortet, och jag drack faktiskt ett glas chardonnay till måltiden ikväll.    
Här är hela receptet, vilket var enkelt och lättläst! Perfekt, jag gillar såna recept!
Jag tycker nog att det var mycket mat i den här kassen. Som det här med falafeln, såg väldigt mycket ut för två personer så dessa kommer att räcka till mer än två måltider för mig. Fick 900 gram potatis i kassen, och hälften gick åt till ovanstående recept och resten kan jag steka eller göra något annat med.
 
Redan nu så känns det som att jag kommer att variera mig lite mellan Maxis kasse och Linas kasse. Ska i alla fall testa den här fler gånger. Det är så skönt att slippa tänka på vad man ska laga, och speciellt när man har varit i huvudstaden i tre dagar och bara fått maten serverad! :)
 
Bistrokassen kostar 395:- men om man beställer ett abonnemang, så kostar första kassen 299:-. Fundera kanske att ta ett abonnemang, bara man kan avboka ibland, som man kan göra med Linas matkasse. Fördelen med Maxis matkasse, är att man kan se recepten för två veckor framåt. Du måste avboka eller byta kasse sju dagar innan leverans.  
 
REKOMMENDERAS!
 
Livet - Mat - Tips
#bistromatkasse - #enkeltochsnabbt - #icamatkasse - #matkasse - #mycketgott