Förändring på gång, så kul...

Har bott i min lägenhet i fem år, och det har inte hänt särskilt mycket förändring i den, men nu så...  men ikväll var det inte planerat att det skulle ske, men vet att snart har jag den nya här (förhoppningsvis, för Postnord är ju inblandad), så det var lika bra att det skedde ikväll.
Hela dagen har jag varit tung i huvudet, och det har känts som att jag inte har uträttat någonting alls. Så när jag kom ut i den friska luften, så var det givet att jag skulle ta en promenad direkt. Så mysigt ute.... 
I helgen så fräschade jag upp min soffa, för nu ska den ut! Är så trött på den, och vill förnya mig, och hittade till sist en sån som jag vill ha. Längtar så efter den. Kan komma vilken dag som helst. La ut den här på annons i går kväll och nu i kväll är det såld och hämtad! Kvällens träningspass blev när den bars nerför trapporna!
Lite fattigt, eller hur? Har en fåtölj till i ett annat hörn, men jag är ju singel, så jag klarar mig så här ett tag. Satt väldigt bra där med min tekopp, efter jag hade röjt i köket samt varit ute på en halvtimmes promenad i mörkret.  
Har varit lite dåligt med träning och lust att träna av olika anledningar, men jag har i alla fall bestämt mig för att göra något i alla fall varje dag, så det har blivit promenad/träning sju av åtta kvällar, så jag borde väl vara nöjd, men det är jag inte!!
Som i kväll, så bestämde jag mig för att gå ut en runda direkt när jag kom hem, och det var ljust ute. Ja, sedan kan man ju inte alltid styra över hur det blir, och soffan var ju viktig att få i väg. Visst, inte inbjudande att ge sig ut i mörkret men jag har en runda, som jag vet tar en halvtimme cirka för mig, visserligen endast knappt tre kilometer, men all träning är bättre än ingen träning alls!
Lagom hem till Farmen VIP, och strax därefter plingade det på dörren, och där kom Linas matkasse!!! OMG! Var ska jag göra av all mat? Hade ju missat att avboka den här veckan, och jag fick ju matlådor av grannen i går, plus allt som jag har själv i kylen! Behöver inte tänka på mat på ett bra tag nu, och eftersom jag inte är hemma i helgen, så blir det ännu värre! Så nu vet jag vad jag ska laga, i alla fall i över en vecka nu. Ha-ha, måste kolla, så jag inte får Icas matkasse nästa måndag.
 
Nu måste jag skynda på mig att avsluta det här inlägget, för jag har lovat H att jag ska vara på jobbet i god tid, för att utföra en uppgift som jag lovade, men känner jag H rätt, så har han nog i stort sett fixat det själv.
 
Så god natt kära vänner och alla andra....
Ska skärpa mig, vet att jag har sagt det förut, men jag hinner inte med allt som jag vill och ska göra.
 
KRAMIS!
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: