Beansadillas med avokado (och myntasallad)!

I går kväll lagade jag något enkelt till mig själv, mycket enkelt var det. Jag valde mellan räkor från frysen och denna rätt, men eftersom jag hade tre rätter från matkassen som måste tillagas inom de närmaste dagarna, så fick räkorna ligga kvar i frysen.
Varför jag var sugen på räkor, berodde på en bästa vän, som tänkte på mig i går och förstod att jag inte är mig själv på olika sätt just nu, och föreslog en räkkväll. Men tyvärr, så tackade jag nej, för jag är absolut ingen människa just nu som passar för umgänge!
Nog om mig själv nu!
Till receptet.....
Skär tunna skivor av ½ silverlök och tärna en avokado.
Häll av och skölj en förpackning svarta bönor och häll av ½ burk kapris.
Blanda ihop med knappt 1 dl crème fraiche, minst två pressade vitlöksklyftor (hade nog fyra), ½ msk vitvinsvinäger, ½ tsk chili flakes och ½ tsk salt. Denna röra blev mycket god. Skulle kunna ha som tillbehör till någon kött/kycklingbit.
Lägg bönröran på ena sidan av fyra tortillabröd och vik ihop.
Stek de fyllda bröden två - tre minuter per sida.
Enligt receptet ska detta serveras med myntasallad, men jag hoppade över det, då myntan var lite krasslig av sig :) och jag är inte så förtjust i päron.
Men myntasalladen gör man så här: grovhacka bladen från ½ ask mynta och skiva två päron. Blanda i en salladsskål. Så enkelt var det!
 
En mycket enkel rätt att slänga ihop, och det var väldigt gott.
 
REKOMMENDERAS!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: