Resten av allt är vårt - Emma Hamberg

Läste nyss en härligt charmig bok av Emma Hamberg, som är baserad på hennes egna liv med sjuk man, tre barn, vänner och att försöka få sin bokkarriär fungera med allt som en familj innebär! Inte lätt att ha sitt kontor hemma i såna här fall. Att få en lugn stund och skriva något kapitel då och då!
(null)
Jag har tidigare läst alla hennes böcker om Rosengädda, vilka var underbara böcker. Och en av dessa böcker blev skrivna under tiden den här aktuella boken blev till, när hon kämpade med att skriva boken medans mannen blev sjuk, de separerade och hon blev själv med tre tonårstjejer. 
(null)
Emma har underbara vänner med en egen personlig chattlinje där de skriver allt till varandra och när det krisar. Härligt med sån vänskap! 
När äldsta dottern börjar dejta och tar hem kille så börjar Emma fundera på om hon själv ska börja dejta. Hon hittar ett kort från en resa till Paris där hon träffade på Patrick i mycket unga år, och hon börjar efterforska om honom. Sedan börjar en mysig tid med härlig konversation som allting startar med att Emma låtsas skicka en inbjudan fel (bra tips) 😉
 
Det är så underbart härliga chattkonversationer i den här boken som jag bara älskar! 
Vilket jag faktiskt haft själv nu i två dagar! Vi får se om det blir lika långvarigt som Emmas och Patricks chattkonversation...... 🙃
 
Men som sagt, om ni är bokläsare så känner ni till Emma Hamberg och hon har en härlig skrivstil. Man rycks med i hennes böcker. Jag älskar böckerna om Rosengädda, läs dem! 
 
Den här boken är så bra, då man vet att den är äkta (i alla fall vad jag har fått till mig)!
Älskar deras joggingrutin i många månader och sedan kommer frågan: Hur länge ska vi vara kyska?? 
 
LÄS DEN! 
 

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: