Ej tänka på mat på flera dagar....

Det känns kanon att lägga sig ikväll och inte behöva tänka på middag på flera dagar nu. Har nu matlådor för fyra dagar, så endast fredag kvar :) och kvällarna kan består av någon yoggi, te och knäcke. Helt perfekt. Ska försöka få till en rejäl frukost också ibland, som idag, en rejäl tallrik med mannagrynsgröt, apelsinmarmelad och mammas plommon på, mumsigt!
Gjorde ju makaronipudding ikväll, och det var väldigt länge sedan jag gjorde det. Det är ju kanon, för jag fick ju fyra matlådor och en liten smakportion ikväll. En del kanske tycker, att det blir enformigt att äta samma mat fyra dagar i rad, men det har jag inget problem med. Eftersom jag tycker, att det är rätt tråkigt att fixa mat till sig själv så får man ju finna sig i situationen, och bara det är god mat så går det kanon! Denna blev faktiskt rätt god med mycket god krämig ost på.
Som tillbehör blev det lite kokta morötter som låg kvar i kylen. Kanske det blir lite grönt till någon dag, men inte imorgon, för jag kände inte för att fixa med det nu. Pysslade med lite annat tråkigt som var nödvändigt istället. Så nu hoppas jag, att jag vaknar i så god tid, så jag hinner göra mannagrynsgröt imorgon, he-he, det kommer aldrig att ske, men önska kan man väl alltid göra?
 
Nu är jag trött i ögonen efter min sömnlösa natt, så jag lär nog sova tungt förhoppningsvis efter min långa promenad i kväll. I morgon börjar en ny vecka, och stressen börjar kännas lite nu inför jobbet i morgon. Ska verkligen försöka komma hem i rimlig tid om dagarna, måste det helt enkelt!
 
SÅ GOD NATT MED ER ALLA NU, SOV GOTT!
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: