"Micke & Veronica"

Igår var jag och några kompisar på bio och vi såg den nya komedin "Micke & Veronica". Såg verkligen fram emot denna men den hade inte fått så bra recension i vår dagstidning, men det är det sista jag tar till mig för det brukar inte stämma. Det var fullbokat och vi var redo med snacks och dryck!
 
He-he, man ser på hans skjorta att han inte passar in i den fina familjen, och ja resten är en story.
Susanne Reuter spelade den bitchiga i filmen som hon gjorde med bravur, den rollen passar henne.
Filmen utspelas mest på fina västkusten i en härlig miljö, annars bor de i Stockholm. Han är "endast" en snickare och hon är läkare, och ja, ni förstår konflikterna eller hur? De har varsitt barn som inte tål varandra (vem har inte haft det) men de bestämmer sig att tillbringa sin semester på västkusten där även hennes föräldrar bor! De har lovat varandra att vara ärliga mot varandra, och det var innan de körde från Stockholm. Det var mycket skratt genom filmen, lite allvar fanns med, men mest skratt och även lite tårar mot slutet (ja, sån är ju jag).
 
Rekommenderar verkligen den här härliga komedin, mycket sevärd flera gånger om. Kan mycket väl se den längre fram igen. Saknade kanske de många sexscener som man har fått uppfattning via reklamen att det skulle vara med. He-he, men det var med en del i alla fall. Ett tips, tänd inte ljus i sovrummet med en brandvarnare i (skämt bara)....
 
 
1 Systeryster skriven

Skönt att höra att den va bra, vi brukar ju ha liknande smak när det gäller denna typen utav filmer :) har tänkt se den men blir nog senare och inte nu när den går på bio men då kanske du vill se den här med mig pch ett glas vin i soffan? :)

Svar: Ja, det skulle kunna gå för sig någon gång..... :) men får jag bara ett glas då?
Gitte

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: