Några jobbdagar!

Ja, för mig så var även juldagen en jobbdag. Hade gärna varit på Sandra och buggat lite, men fick ett partyjobb nere i Karlskrona så det var bara att ge sig iväg dit, vilket var trevligt. Ett härligt gäng med unga tjejer. Jag var rätt trött när jag körde ner i mörkret och gudskelov så var vädrets makter med mig. Hade varit lite orolig för att det skulle bli snö och halka. Och dessa tjejer gav mig energi när jag kom dit. Det är tjusningen med mitt extrajobb, att jag blir pigg och glad. Ja, jag blir glad av mitt ordinarie jobb också, men pigg är jag väl inte alltid :)
Jobbade lite på LSK idag också, vilket behövs när det är så många helgdagar på raken och det gick bra. Skrev så det glödde i fingrarna så det kändes bra när jag gick hem på kvällen. Satt flera timmar och hämtade bara lite kaffe, åt lussekatter och gick på toa och sedan skrevs det. Pratade knappt med någon. Kände mig nöjd. Fick även en liten julklapp på jobbet som jag med flera alltid får av en sjuksköterska. Det är gulligt av henne.
Behöver ha något mer än lussekatter på en hel dag, så det fick bli mina grillade revben som jag inhandlade innan jul.
Efteråt lite goa tomtar med pepparkakssmak! Jag var tydligen ensam om att gilla den smaken på julafton.
Resten av kvällen blev det lite vin och filmtittande och ljusmys för mig själv. Kollade på en 30 år gammal film, Gremlins. Jag tyckte om den då, och den var inte lika bra nu som då :) men lite spännande kanske. Sedan blev det slutet på Independence day, spännande slut. Nu lockar det faktiskt till att krypa under täcket, imorgon blir det en utekväll så jag hade nog behövt sova för flera timmar sedan, men har ingen klocka som ringer imorgon :)
 
UPPSKATTADE IDAG: NÖJD MED MITT ARBETE
UPPSKATTADE INTE IDAG: KYLAN OCH ATT JAG SITTER UPPE FORTFARANDE
 
GOD NATT ALLA NATTUGGLOR!
IMORGON ÄR DET LÖRDAG REDAN!
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: