Redan lördag? Var tog veckan vägen?

Herregud, nu är det lördagmorgon redan, och det känns som att jag inte hann med veckan som var. Träningen har tydligen blivit lagd på is denna veckan, endast i måndagskväll var jag på gymmet, sedan vet jag inte orsaken riktigt, men jag har haft massor att förbereda inför min premiär av mitt nya extrajobb som var i går. Är ju lite sån som gärna skjuter upp till sista stund, men oftast så går det bra ändå :)
 
Hade en ledig torsdag, vilket var skönt. Var då också hundvakt åt systers lille gosehund Spike, men tyvärr blev det inte så mycket knä för honom som han är van vid, men morgonmys blev det i alla fall...
 
Fick påringning strax efter sju, gick upp och låste upp och somnade upp, sedan kom det en hund in genom dörren, och sedan så sov vi ihop till niotiden....Dagen flöt på med några promenader, och han kunde inte komma till ro eftersom jag gick fram och tillbaka, vi var i tvättstugan och roligt att springa i trapporna tyckte han. Men till sist så la han sig i alla fall på filten som jag hade lagt i köket hos mig. Det är trevligt att vara hundvakt ibland, men visst är det skönt att vara utan djur, att inte ha något pass....Så därför passar det ju perfekt att hela min familj har en stor skara med hundar/katter......
 
Han skötte sig så fint, när jag var inne i affären och handlade. Men han är billig i drift, för han äter aldrig något här, men däremot var jag ju tvungen att äta lite, och mina rätter under dagen blev krämig äggröra till brunch och en härlig köttbit med god färdig béarnaisesås från Knorr, kokt broccoli, smörfräst ruccola med pinjenötter och vitlök till middag...och efter klockan sex, enbart te och vatten.
Jag märker faktiskt av en viktnedgång den här veckan, efter två veckors 16:8-diet och då har jag ändå bara tränat en gång den här veckan. Förra veckan hade jag fyra fastedagar och den här veckan blev det tre....så jag kör på med 16:8 helt enkelt. Det gäller bara att komma tillbaka till träningen igen....Hoppas att helgen ska räcka till för det!
 
Nähä, upp ur sängen och in i duschen, nu väntar en träff med syster och fika på stan! Ha en bra lördag!
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: