Om din inredning kunde messa dig!

Ikväll hittade jag en länk från Sköna hem, om sms som får oss att skratta och jag hittade några perfekta som passade mig.
Ja exakt, hur sjutton kunde det bli så här? När jag väl tar mig i kragen och fixar till garderoben och sedan hux flux världens röra igen, och jag använder samma plagg hela tiden. De hinner bara tvättas och sedan använder jag dem. Som mitt köksbord som även används som kontor (Himmelriket), när jag väl tar mig i kragen och rensar och plockar undan för att det kommer gäster, sedan två dagar efter, likadant igen!
Ha-ha, den här är helt perfekt för mig. Jag som snoozar så länge det går. Men jag skippar att läsa morgontidningen bara för att få sova tio - tjugo - trettio minuter längre. Tur att jag bor nära jobbet.
Idag har jag bokat ännu en rolig sak och denna gång ihop med goa vänner. Åh, vilken härlig vår/sommar jag har framför mig!
Ja, vi ska till Ronneby brunn och ha jäkligt kul. Undrar ibland varför jag känner mig så ensam ibland, för jag har goa vänner omkring mig, puss på er! Har så mycket att se fram emot nu, känns underbart kul! Man lever bara en gång sägs det :)
Min måltid ikväll, fullt tillräckligt. Inte vin utan svart vinbärsdryck! :)
Ikväll försökte jag ta hand om mina tulpaner som jag har lärt mig genom My Martens blogg, att de ska ha kallt vatten för att de ska klara sig längre så isbitar i och kallt vatten från kranen. Hoppas nu, att de inte har sloknat imorgon bitti.
Kvällens tilltugg blev en burk oliver men jag fick be grannen att öppna den för den satt som gjuten. Har nu en skön tv-kväll för mig själv, med "Realitystjärnorna på godset", och ja, jag dreglar gärna lite över Martin (och Gunilla Persson vill ha en man som han), därefter serien om singeltjejer "Girlfriends guide to divorce", så ja, en lugn tv-kväll i min tv-soffa. Har inte haft någon kväll framför tv:n den här helgen alls, så nu ska jag njuta av mina vardagskvällar med soffhäng! Gällande serien "Girlfriends guide to divorce" som faktiskt är en härlig serie för oss singlar i alla fall. Just nu, en nyseparerad kvinna som försöker skriva en ny bok, med lite vindrickande och nyss fått en dildo i gåva från en man som är intresserad av henne och ja, nu dansar hon runt i be-hå och trosor ensam hemma. :) Ha-ha, ja så är livet för en del. Gillar man "Sex and the city" så gillar ni den här serien.
 
UPPSKATTAT IDAG: SKRATTAT HÄRLIGT PÅ JOBBET!
EJ UPPSKATTAT IDAG: VÄDRET!
 
Kramis!
 
 
1 Systeryster skriven

Vad ska ni se på nere i Ronneby? Fattade det som att det är någon typ av show ;)

Sen, det är ingen film utan en serie ;)

Svar: Men det ser du ju i bloggen vad vi ska se, och går du in på länken så ser du det också ju!! :) Wallmans har sin show den helgen....Det övriga är redigerat :)
Gitte

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: