Ålderns nackdel! Eller fabrikörernas?

Ibland så funderar jag på hur alla fabrikörer tänker när de gör sina förpackningar. Det blir ju värre och värre att läsa på produkterna ute i butikerna och även när man beställer via nätet upptäckte jag ikväll. Jag har inte superdålig syn men visst jag behöver ju ha glasögon/linser för att kunna läsa och även att se en del. Men när man står hemma och försöker läsa en bruksanvisning med glasögon och till sist så får man använda förstoringsglas för att kunna läsa något, är det inte något som är fel då?
Hur kan man ha en sån här ljus text på en ljus bakgrund? Jag försökte läsa med förstoringsglaset i iphonen och det gick knappt ändå, men när jag tände lampan också så såg jag! Den här texten bör ju vara svart, inte ljusgrå! Jag tänker ofta på detta fenomen i butikerna och hur det har blivit värre och värre. Jag skyller inte på min syn som har blivit sämre (tyvärr) men texterna har blivit mindre och mindre. Ni håller väl med?
Det kan ju vara bra, att läsa lite innan jag använder min nya ansiktsrengörare Skin Pro. Men jag får väl ta mitt förstoringsglas med lampa så kanske jag vet hur den fungerar! Ska bli spännande att se hur den här lilla maskinen kommer att funka på min gamla hy :) men det är säkert för sent att börja ta hand om den nu men det sista som överger en är hoppet!
Kvällens tilltugg blev några bitar Kalmarkorv. Jag älskar den här korven men sällan jag köper den. Jag vet en kär vän, som älskar den här korven och när jag var där så skar jag alltid upp hela i skivor så det var tillgängligt att plocka korvskivor hela tiden. Den är så god! Visst, lite italienska tunna skivor av olika korvar och skinka är också gott men denna går alltid hem hos mig!
Ikväll har jag haft genomgång av min excellenta ekonomi, ja, mina närmaste vänner vet precis hur jag menar och nu känns det som om det behövs med alla utgifter som jag har framför mig. Men jag har alltid klarat mig och kommer att göra det ännu en gång, och man lever en gång och man ska väl ha lite roligt när man är i sina "bästa" år? Det kommer att ordna sig även den här gången, och mer sparsam blir man med tiden. Jag har en bra bil, två bra jobb och bara mig själv att tänka på, så självklart ordnar allt sig. Många loppisar ska det bli framöver, för gud vad bråte som man har samlat på sig och som man inte använder. Fundera faktiskt på en gårdsloppis i sommar, om min hyresvärd går med på det, men det tror jag att han gör.
 
UPPSKATTAT IDAG: EKONOMISK RÅDGIVNING!
EJ UPPSKATTAT IDAG: HÖSTVÄDRET!
 
Kramis och natti, alldeles för sent men Hawaii five-0 måste ju ses!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: