En ledig dag och Modus inför sängen.....

Ja, här sitter jag nu med Modus och spänningen stiger! Att hon var inblandad med honom? Ja, det kunde man inte tro! Man vet aldrig vilka som är inblandade med vilka! Mycket besvikelse har släppts! Det är lite av livet tydligen. Man vet aldrig vad som händer och vad som kommer att ske. Man vet aldrig vilka som är allierade med varandra och vilka man kan lita på! Det gäller både livet och i filmvärlden!
Den här duon är extra bra. De är sensuella, har en spänning som bara vill explodera. Man känner dragningen mellan dem. Sedan att han är ett sexojekt är ju inte fel.
Serien handlar ju om att många mord begås på "löpande band", men på lite olika sätt. Poliserna försöker få ihop en koppling, och Ingvar Nyman ber om hjälp av en kvinnlig före detta FBI-agent. Men i alla fall så är hon författare nu, och är singelmamma vars äldste autistiska dotter är en del av utredningen.
Ja, vi har ju Peter Jöback som spelar sin roll i serien, ja en riktig godbit. Hur många gånger har man inte dreglat till den här videon: Jag har dig nu.
Kan se den videon hur många gånger som helst! Mums!
Men åter till Modus, så har vi en ny goding i serien! Vilken goding han är, fast han spelar en mördare. Han är ju så snygg och läcker! Men det är ju min åsikt!
 
Ja, nu är det onsdagkväll, och jag är LEDIG imorgon!! Känns rätt bra! Har inget speciellt inbokat, ja, en klippning som jag har funderat på hela dagen om jag ska avboka. Men ju mer jag har funderat, så ska det bli av. Men hur?????? Ingen aning ännu, men vi får se!
 
Känns lite konstigt, att ha en dag ledigt så här hux flux mitt i veckan! Men nä, det känns otroligt skönt! Jag går till jobbet måndag - fredag och mer därtill nästan hela året, och då känns det bra att bara ha en sån här "skön-dag-ledighet!"  Inget speciellt att göra, utan bara ta dagen som den kommer! Ha slitit häcken av mig idag, så jag kommer att sova otroligt gott inatt. Känns bra när man får uppmuntrande ord om att ha en skön ledig dag, ja, ska inte gå in mer på vad.
 
Ibland så blir jag så oförstående på vad människor stör sig på. Jag är ju som jag är, en glad och frispråklig "tjej" i mina bästa år, ja nästan alltid så älskar jag mitt liv (men tyvärr inte så mycket som jag borde), jag stör mig väldigt sällan på andra personer, jag vill bara andra väl, jag vill bara göra mitt bästa, trivs för det mesta med de flesta, men ändå så blir det så mycket fel!
 
Vem ska ändra på sig? Varför ska man ändra på sig?
 
1 Systeryster skriven

Ja nu kan jag kommentera ;)

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: