Vildsvin och ny kollega!

Hade fått en ny kollega, som jag inte riktigt gick ihop med. Hade inte så mycket att säga varandra. Bodde som ett kollektiv, och vi delade dubbelsäng! Det blev mer och mer tjabb, och jag skulle ut ett ärende. Hon skrek åt mig uppe från balkongen, och jag kände mig orättvist behandlad. Kommer inte ihåg nu vad hon skrek åt mig, men jag svarade i alla fall, att jag hade ett ansvar i mitt yrke.
 
Därefter så kom två stora vildsvin gående och stirrade mig i ögonen. Jag höll mig bara stilla.
 
Nästa sak som kom, var när jag skulle gå in till mitt jobb. Det kändes som om jag hade varit "borta" några dagar. Hamnade på ett ställe där det var konstigt gamla sjuka människor, riktigt kusligt, det var vatten och dimma på golvet. Frågade en bekant sjuksköterska om varför hon var där och var fanns min arbetsplats, jag hade hamnat fel. Hon svarade: nä, du har blivit placerad här på 5 - 6. Du har blivit förflyttad!! Även en ansvarig "över mig" hade blivit omplacerad till detta kusliga ställe! Jag letade reda på henne, och hon var inte glad!
 
Fick reda på anledningen om vår omplacering, och det var den nya kollegans verk och vildsvinen!
 
Jag gav mig in på att leta reda på min arbetsplats. Tunnlar och otäcka gångar, och hamnade vid någon slags arbetsplats som liknade Kährs. Männen stod där som zoombies och jobbade! Jag frågade vart jag skulle gå för att hitta hus 48 (något rätt i alla fall i det hela). Fick vägbeskrivningen.
 
Kommer till hus 48, och allt är förändrat. Hon hade tagit över hela stället, tagit över alla!
 
Fortsättning följer.... eller inte, för det var ju "bara" en dröm!
 
Tänk vad man kan få ihop det under natten. Tyvärr så kom jag ihåg det mesta när jag vaknade till tjugo över åtta, men jag somnade om, och då förminskades mitt minne. Har ju delat säng i natt med en kompis, och hon hade drömt att en tredje kompis låg mellan oss och sov, och hon satte sig upp och tyckte att hon såg henne liggandes jämte mig! Ha-ha, inte bara jag som drömmer konstigt!
 
Ha en bra lördag, själv ska jag packa ihop efter frukosten och bege mig till södra Öland för att vara hundvakt tills imorgon!
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: