Skyr - Buzzador - Gudomligt god!

Eftersom jag är med i Buzzador, så får jag ju smaka på lite nya saker och den här Skyr är faktiskt ingen ny produkt i Sverige, för den har sålts i Sverige sedan 2011, men jag har aldrig provat den förut. Vet inte ens om jag har sett den någon gång. Det är en mejeriprodukt som liknar en riktigt krämig yoghurt. Den kommer från Island faktiskt. Innehåller mindre mängd fett men är proteinrik, 16 % och som sagt, nästan som en hel måltid! 
  
Dessutom osockrad men ändå så god! Avnjöt den som en mindre kvällsmåltid när jag satt på sjukhuset med min mamma, tillsammans med goa mackor och te.
Perfekt att ha skeden med sig i locket!
Jag köpte röd apelsin! Denna smaken innehåller fräscha små bitar av citrus. Finns även i smakerna vanilj och granatäpple & hallon.
Ni ser hur krämig den är! Rekommenderas att smaka. Kostar cirka 12 kronor. Jag hittade denna på Maxi här i Kalmar, men inte i min närbutik (som också är Ica). Kommer absolut bli ett återkommande mellanmål mellan jobb och träningen!
 
När jag googlade på namnet Skyr, så fick jag veta att det är det gutniska namnet för "surmjölk" (tjock sur mjölk utan grädde)! Men vilken tur, att den är så mycket godare då!
 
REKOMMENDERAS!
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: