Dessa snökanoner!

Vilka dagar det har varit! SNÖ, SNÖ, SNÖ, SNÖ, SNÖ med mera. För det första så är det snart mars, och julen är över för länge sedan, så det borde verkligen inte vara en massa snö nu! Men jag är kluven, gillar inte snön, eller kanske mer kylan jag inte gillar, för ikväll så var det rätt så mysigt ute. Fast en skön ljummen vår/sommardag är ju aldrig fel.
Min cykel till höger i snömassorna, då jag trodde att det skulle vara snöfritt fram till november. Men nu så kom den ner till sist i källaren idag, Så det blev lite skottning för cykelns skull.
Inte lätt att pulsa till jobbet i morse, för plogat var det inte. Benträning vet ja...
Hmm, det var rejäla vallar runt bilen. Med all snö som hade fallit under dagen, så hade min kära granne borstat av bilen två gånger under dagen, och jag nu ikväll!
Alltså, så nöjd med mig själv ikväll. Skönt ute, och lite träning för kroppen men det kan vara rätt tungt att skotta. Saknar det faktiskt från mitt husägande, att skotta och att klippa gräset! Jag kunde gå ut mitt i natten och skotta och njuta av lugnet. Jag ville alltid ha ordentligt skottat, men det var jag ensam om i det förhållandet! Nåja, det är historia nu!
 
Var inte nöjd med att inte komma till gymmet ikväll. Tränade inte i går, söndag, så jag hade räknat med det ikväll, då jag är upptagen i morgon kväll. Ibland så vill jag bara skita i träning och nyttig mat, och vara som jag var förr, men sedan mår jag ju skit av det, så då är det bara att bita ihop och ge sig i väg, eller som ikväll, så blev det några omgångar med plankan på vardagsrumsgolvet. Måste ge mig fan på att träna mer, även om jag är hemma. MÅSTE DET!! Blir bara förbannad på mig själv när jag inte sköter mig! Jag har mål och viljan, men ibland så kommer det en svacka, förvisso liten men ändå! Jag vill inte ha någon svacka alls.
 
Nåja, slutgnällt på mig själv nu. Fixade lite bananplättor sent omsider ikväll, kollat på Bonusfamiljen nu, och vet inte vad jag tycker om programmet längre. Tycker synd om de båda papporna nu, och jag avundas Katja (heter hon väl?) som blir uppvaktad av han den där kampsportaren. Jag är dålig på att komma ihåg namn ibland, men ni som ser programmet vet nog vilka jag menar.
Jag vill också ha en man som uppvaktar mig och ta mig iväg på hemliga resmål.
Ha-ha, sällan dessa tester stämmer men den här var klockren, i alla fall första delen, men någon kärlek runt hörnet vete sjutton. Kanske i grannhusen?? Tror inte det...
Nä, nu måste jag i säng. Ska göra några plankor till innan. Som sagt, mitt största problem är min mage, så måste bli bättre på träningen! Ska ju också göra min tredje mätning på torsdag, vilket inte är lockande alls för tillfället...... Upp ur svackan NU!!
 
Nu säger jag natti, så hörs vi en annan dag!
 
Kramis!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: