40 års fest, träning och Coronatankar..

Ligger fruktansvärt mycket efter i mina inlägg, men ofta jag känner mig för trött att skriva här, och istället gör jag en liten notering i ett block om dagen! 😳😳 Det går inte att göra så! Då ligger inläggen alltid efter! 
Bara att sätta igång att skriva ifatt.. 😜

Måndag 9 mars
Promenad, 4 kilometer i dis och duggregn då jag hade böcker som skulle lämnas tillbaka. Kändes lite i höftpartiet efter de dubbla passen på söndagen, så det blev en lugn promenad för mig! 
(null)
Jag går sällan raka vägen när jag gör mina ärenden! 😉

Tisdag 10 mars
En psykiskt krävande dag, då jag hade en elev vilket kan ta på krafterna ibland. Stämplade ut 16.15!! Gick på tredje YinYoga-passet och en ny instruktör men hon är nog den bästa! 
Det märktes att det hade varit en psykiskt jobbig dag, då jag blev gråtmild av övningarna. Det är intressant vad några andetag kan få kroppen att göra, då jag märkte att efter några andetag, så blev det lättare att göra övningarna, tydligast i ställningen Nålsögat!
(null)
Tänk, jag som inte tyckte om Yoga, men YinYoga älskar jag nu. Märker inte ens att det är en timme! 🤩

Onsdag 11 mars
Hade två bokade pass men kände mig kroppsligen rätt trött, så avbokade dem. Efter lite mat hemma så fick det bli ett kort pass med Sandra Friberg, från Youtube! 
(null)
Det är bra att man har så många möjligheter att träna och röra på sig! Sandra har många varierande pass på sin Youtubekanal! 

Torsdag 12 mars
Storm ute och Corona i hela världen men vill träna i den mån det går, alltså på Malkars! Men ikväll tog jag med mig en egen matta att ligga på! Och givetvis handsprit med i fickan! Var trött hela dagen och då passar det med lite Yoga avspänning! 

Fredag 13 mars
Otursdagen och vet inte varför men jag var på gott humör och gick och nynnade på jobbet! 😳
(null)
Förhoppningsvis den enda snö som kommer! 
Det blev sent med dagens rörelse, nära att ej bli av men hade ingen bra ursäkt! Klockan 21.40 körde jag ett mage/corepass med Sandra hemma i vardagsrummet! Kort men jäkligt jobbigt!👍🏻 
(null)

Lördag 14 mars 
Väger mig inte särskilt ofta men märker en liten förändring på kläderna! Men vägde mig den här dagen och -4 kilo sedan nyår, och är då inte särskilt duktig med maten och nu uppehåll med alkohol sedan, förvisso bara två veckor men ska bli fler veckor! 
(null)
Fin lördag trots att det kom snö! Än hade inte Corona hindrat den traditionella lördagsfikan! 
(null)
Blev bjuden på middag hos syster då jag skulle gå genom lite cd-skivor med bilder på! Cd-skivor används ju inte längre, så det är svårt att kolla genom dem. 
(null)
Alltid gott att bli bjuden på mat! 
(null)
Det var en mycket rolig fest jag anordnade! 😉
(null)
En sångtävling där alla sjöng/mimade playback men jag överraskade alla med att sjunga själv! 🤩
(null)
Så glad, lycklig ihop med kärleken och massa vänner och släkt och utan några större problem!  Händer sällan nu för tiden! Nej, aldrig förresten! 😒
(null)
Hade tydligen väldigt roligt på min fest, här med en gammal vän, som jag aldrig kommer att träffa mer! Som många andra vänner.... 
(null)
Ingen liten tårta, eller hur? 
Ja, det var en mycket rolig 40-års fest och många roliga minnen! 
Nu har jag i alla fall alla kort på USB-minne, och någon gång kanske jag framkallar dem och sätter in dem i ett album! 
(null)
På hemvägen blev det lite träning med Milon, strax efter nio på kvällen, lugnt och skönt! 
Tack syster för en trevlig lördagskväll! 😘

Söndag 15 mars
Inomhus hela dagen, storm ute! Lat, osminkad! Gillar såna dagar, blir mycket bokläsning och serietittande då! 
(null)
Fick med mig hembakta frallor från syrran! 
(null)
Mellanmål blir ofta riskakor med mosad avokado och chiliflakes på! Gott! 
(null)
Velade mellan intervallpass och hemmaträning, och även jag börjar tänka mer och mer på den här skiten Corona! Vill verkligen träna på Malkars också, behöver ha variationen! Jag tänker ofta på om jag är smittad, och när jag blir det. Snurrar i huvudet på mig när jag får något "symtom", och när ska jag välja att stanna hemma? Har ofta halsproblem vilket är mitt "normala" tillstånd! Kittlig i näsan - är det allergin?  Huvudvärk ibland, men gudskelov inte så ofta! 

Så nä, jag har nog inte sjukdomen! 
Det blev i alla fall ett pass med Sandra F här hemma på kvällen! 












Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: