Helg nu, en aktiv vecka..

Söndag 26 januari 
Hade bokat pass med core på söndagkvällen, och jag älskar corepassen! Det känns att det blir lite bättre för varje gång! Avskyr plankan! Avskyr stjärnan! Men allt det andra funkar bra! Det går bättre med plankan och jag känner att knäna inte är lika stela.  
(null)
Det känns bra att jag håller på att återfå mitt tredje hem! 1:a hem: mitt egna bo. 2:a hem: jobbet. 3:e hem: Malkars! 
Men känner att jag behöver nya skor, för just på detta passet så står vi rätt mycket och jag får lätt ont i fötterna. För tunna sulor troligen, fast jag har sköna Salmingskor men skor är ju färskvara! 

Måndag 27 januari
Efter en arbetsdag med ny utmaning så blev det en promenad vilket passade bra för jag behövde rensa tankarna och fundera lite! 

Tisdag 28 januari 
Eftersom jag hade två planerade bokade pass längre fram i veckan så blev det ett hemmapass framför tv:n vilket var nytt för mig, alltså just det passet! Ett kettlebellspass med Sandra, vilket var kanonroligt! 
(null)
Endast en kvart men tillräckligt jobbigt för mig! 🙈 Har en kettlebell i garderoben som inte har blivit använd på några år, 4 kilo endast, men tänkte att jag skulle behöva en tyngre! 😂😂 Nej, jag klarar mig gott och väl med 4 kilo! 😓😓 Kommer absolut köra det här passet flera gånger! Tack Sandra Friberg! 🤩

Onsdag 29 januari 
Kvällens bokade pass var core med Anneli, och ikväll fick gummibanden följa med in i träningslokalen! Älskar övningar med gummiband! Eller rättare sagt så var det gummirep som vi använde, och det är rätt jobbigt med dessa redskap, men roligt! Gillar även övningar med pinnen! 
Tog bilen ikväll då jag var lite sen men gud! Alla hade tagit bilen denna kväll! Fanns knappt plats att parkera bilen! Gillar inte att ta bilen i onödan så jag fixade några andra ärende samtidigt! 

Torsdag 30/1
Ikväll blev det cykel, men med oro! Trodde att jag hade punktering i julas, pumpade cykeln för någon vecka sedan men ej cyklat! När jag cyklade iväg så kändes det som om jag cyklade över en knöl med jämna intervaller! Jag kom till träningen utan olycka i alla fall! 
(null)
Ikväll tredje gången med yoga avspänning och detta passet blir nog en regelbunden träning då jag behöver tänja mina stela muskler! Förvisso bara 25 minuter men det känns positivt! 
Glad över att det inte är lika trångt som första gången (som jag trodde, nyhetens nyfikenhet), 
Det gick att cykla hem med helt däck, men nästa gång då? 😳

Fredag 31 januari 
Ja, som sagt, det lockar ibland att strunta i dagens rörelse och när man kommer hem lite senare bara för att man bara skulle rensa några pärmar! 😜 Ska bli lite ändring på jobbet så det passar bra med lite rensning!
Men! Ut kommer jag på en rask promenad på runt en halvtimme! Det känns bra! 
(null)
Den här hörnan var väldigt inbjudande efter min promenad! 😁 Det var en skön rask frisk promenad i skönt väder! Är glad över varje rörelse jag gör, liten som stor, för det känns alltid bra efteråt! 
(null)
Njöt av fredagen! Kollade på Talang, vilket är rätt kul att se på! Nöjd med en aktiv vecka och glad över att jag följer mitt tankesätt! Visst, även om jag rör på mig varje dag så händer inget speciellt på vågen men ska inte kolla på den för ofta! 
Det är viktigast att jag känner mig nöjd, vilket jag gör! 31 av 31 dagar så har jag gjort någon rörelse av något slag! Inte kommit hem från jobbet och satt mig i fåtöljen framför tv:n! Inte haft helgdagar då jag har gått 130 steg! 

Har promenerat, gått på bokade pass och kört med Sandra hemma i mitt vardagsrum! Men nu har jag nytt pass inbokat följande vecka! 
(null)
Nu på torsdag morgon är tanken, att jag ska testa Walk challenger! Är ledig torsdag! Även om jag får avstyra skön ledig morgon! Gillar att testa nya saker! Min yoga får jag nog avboka då jag troligen inte är i stan.... 

Rörelse varje dag! 





Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: