Österlen med bästa vännen i världen! 😘

I år skulle jag verkligen ha semester då jag under tio år inte haft något planerat med någon kompis (har bara en som är en verklig vän 😘 som aldrig sviker och vi ställer alltid upp för varandra)! Ännu viktigare efter förra året när jag satt i mitt kök i min rullstol tills det var svalt nog, att rulla in i vardagsrummet!
(null)
Carina och jag drog till Österlen med husvagn! Jag körde inte!! Beundrade henne, att ha koll på det som hängde efter bilen! Det blev premiär för min BIB-kylbag! 
(null)
Carina fick en egen BIB! Hon gillade lite sötare rosé än vad jag gjorde, men hon är ingen vindrickare, så den var nästan oöppnad när vi kom hem.. 😂
(null)
Jag hade med mig den här senapen, och vi åt den, men hur vi tyckte om den vet jag inte?????
Vi var INTE onyktra! 😛
(null)
Första kvällen gick vi neråt stranden, och det var blåsigt. Backigt, så jag med min ojämna balans fick kämpa lite, men det är bra att kämpa och samtidigt träna! 
(null)
Vi började frukosten med en kopp kaffe, och jag åt upp gårdagens snacks! 😂
Men det blev macka och juice någon timme efteråt! 
(null)
Första dagen så kollade vi in Kiviks utbud, och jag gillade Cake Cowboy! En vägg med fina nakna män! 😍🙈 Vi köpte inga nakna män men choklad och spettekaka bland annat! 
(null)
Vi gick lite i Kiviks hamn och strosade runt, och i Havängsbodarna fanns en butter kvinna! Men köpte lite olivolja i alla fall! Var lite sugen på denna Dijonsenap! 😂 Men köpte den inte! 
(null)
Åt en väldigt god bakad potatis i sommarvärmen i Kivik!
(null)
På grund av systeryster och att jag ska minska ner på kaffe så blev det en iskaffe här också! 
(null)
Jag får nog erkänna att iskaffe har blivit min grej, vilket passar bra då jag ska minska ner min kaffekonsumtion! 
(null)

(null)

(null)
Det var visst Polansvind som man skulle akta sig för, men det hindrade inte oss! 🌊
(null)
Detta blev mitt andra dopp på två år!!! 😱😳 Jag gillar faktiskt att ta ett dopp men det är många faktorer som spelar in. 
(null)
Enkel middag….
(null)
MasterMind och lite shots och snacks! 
(null)
Hon var så nära men det blev några rundor till! 😉
(null)

(null)
Första anhalten andra dagen blev Österlens choklad! Lite delade meningar om det här besöket, Carina gillade inte iskaffet, och jag instämmer nog i det. Glassen var verkligen kall, och i det inre rummet så var det rätt kallt att sitta i. Det var en varierande väderdag så vi satt inne men det var lite för kyligt! 🥶 Köpte chokladte som jag tyvärr inte har testat ännu! 
(null)
Köpte hem dessa men de blev ingen favorit! Men kul att testa i alla fall! 
(null)
Jag ville till en lammgård och sökte på ett ställe men fick upp att det fanns gaybarer i Tomelilla! Absolut inget fel i det, men det blev lite komiskt när jag sökte på Onslunda! 🙄
(null)
Vi kom till ett kycklingställe, där jag helt tappat ordet för vad det hette! Men det var något med kyckling! 🤷🏼‍♀️ Åt kycklingfärspasta! Det smakade så där, ingen höjdare! Okey, men smakat godare! Många flugor i alla fall! 
(null)
Hittade ett ställe (Löderup) där de sålde glass och annat! Trots att vi var mätta så köpte vi glass och jag köpte en tekanna och popcornte! 
(null)
Min var så god! Med violsås och lakritsglass! 

Nästa inlägg handlar om Karl Fredrik på Österlen!









Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: