Återvinning!

Kan ni ibland känna att ni sorterar i onödan? Ja, det gör man dagligen! Som ikväll så öppnade jag en förpackning med kakelbilder som har legat i mitt kök i snart ett år!! Så vanligt och typiskt för mig!! 
(null)
Jag var på väg att slänga pappersbitarna i soporna, eller ärligt talat bland tidningarna! Men till sist så hamnade de i kassen för återvinningen för kartong! Det är väl rätt?? 
Visst är ögonen läckra?  Det blir nog bra….

Bilderna ska äntligen upp på mina kakelplattor efter snart ett år!! Det är så typiskt för mig att låta "tekniska" saker låta ligga, och ännu värre när det gäller tekniska saker!! 🫣 Nu har jag en luftrenare som står i min hall! Ja, ny är den i alla fall upplockad, men stått i min hall i en månad!!!! Nog enda skälet till att jag behöver en man!! Som straff för detta, så har jag gått i två veckor med haltande steg då jag troligen bröt min lilltå när jag gick mot denna kartong i min hall!! OBS! I mörker! KLANTARSEL!! Den hade stått där i 1,5 vecka!! 

Nu har jag i alla fall fixat min dragning i vinlotteriet som jag ska ha om en vecka, så ibland är jag i tid med att fixa saker! 
(null)
Ni skulle bara veta vad det är som jag gömmer?? 🤗🤗 Själv önskar jag bara samma tur om en vecka som jag hade för en månad sedan… 🥂🍾🍷🥂🍾🍷🥂🍾🍷

Nu ska jag till sängs… många punkter imorgon att pricka av… 
(null)
Kanske inte mycket för att vara en lördag och singel, men vet att man behöver tiden!! Lägg till att jag ska läsa ut en bok innan 24/10 och att jag vill kolla mycket på olika kanaler.. hmm.. just nu slötittar jag på årets Över Atlanten!! 

NATTI, SOV GOTT! 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: