Vad fanken är Bärta? Tack och adjö till Henry!

Förra söndagen hade min son bjudit in sig på middag. Det är bra när folk tar egna initiativ, så jag inte jämt behöver tänka på sånt! 😄 Innan hann jag med ett besök hos syrran på andra sidan sundet. Jag och sonen såg Farmen ihop, och helt klart så var vi inte överens om Farmen-Viktors beteende! 😠
Vad tycker ni? 
Jag tycker att han beter sig fruktansvärt illa! Det är ett spel, men man ska inte spela på varandras känslor, och speciellt Julias känslor, som verkar vara en rätt skör tjej! Att han bara kan stå ut med sig själv nu när det är ute till allmän beskådan! Jag fick se en YouTube-inspelning där han intervjuades i nästan en timme, och det var i stort sett samma sak hela tiden. Att han inte är någon kvinnohatare, han har ingen fel kvinnosyn och att det var Tv 4 som vinklade allt som han säger! De kan ju inte vinkla hans direkta meningar som kommer ut ur hans mun! 
Det var så kul, att Julia inte valde honom som ny storbonde! 😎
Hoppas verkligen att han åker ut och inte vinner Farmen! 
 
I tisdagskväll så gick jag på bio, ensam, vilket har både fördelar och nackdelar. Jag såg Avatar med 3D, vilket är lite mer spännande när man sitter där i sin biofåtölj med en påse ostbågar smaksatta med picorino. Märkte inte av att den var tre timmar lång. Filmen var upplagd nästintill som första filmen, att skyfolket kommer och ska ta över deras värld! Men den var bra! Lite seg emellanåt i första halvan av filmen, men desto bättre i slutet, då det blev lite spännande. Slutet ska jag inte berätta, men det kommer nog troligen bli en tredje film! Enligt mig i alla fall...  
 
Syrran och jag brukar dela med av oss, när vi får något i våra Smakboxar, som vi inte gillar. Nu i söndags så ville hon bli av med något konstigt, ja, till och med jag funderade på om detta verkligen går att äta? Vad tror ni? Jag fick med mig ett recept i alla fall, ha-ha. 
Det är någon bit som man ska skära i skivor, bland annat. Hmm, jag brukar vilja prova mycket, men just den här är jag lite skeptisk till... 😯
Jag är så deppig över att min stora benjaminfikus och en annan stor grön växt tappar sina blad, men ändå så kommer det nya! Konstigt tycker jag, men vet att det kan bli så. Jag är nu rädd att jag övervattnar dem i stället eftersom jag tror att det beror på att växterna är uttorkade! 
 
I onsdags var jag äntligen och tränade, första gången på tre veckor. På grund av en jäkla rejäl förkylning! Efter den så fick jag ta det lugnt en vecka extra så att jag blev riktigt frisk, ja, riktigt frisk blir jag väl aldrig men konstigt nog så försvann min hosta rätt snabbt. Snabbare än vad den brukar göra! Tacksam för det! Och jag hamnade inte på mitt jobb med en myocardit! 
 Först blev det ett gymcirkelpass i onsdags, som gick väldigt bra med tanke på tre veckors frånvaron av träning! Igår blev det ett löppass, och jag trodde inte att jag skulle reda ut det, men det gick också väldigt bra! Känns så jäkla skönt att kunna träna igen! 
Jag tänker ibland på de som inte tränar alls, och undrar när får de den här känslan som jag, ja vi som tränar, får efter ett jäkligt bra svettigt pass! 
Jag har faktiskt efter min förkylning ändrat lite saker. Ja, förutom att det inte blir lika mycket vin för jag tappar ofta lusten till att dricka vin efter att jag har varit rejält sjuk. Men skämskudde nu, jag brukar vara lat på jobbet och tar hissen från våning två till våning fyra, både upp och ner. Men nu har jag faktiskt gått i trapporna nästintill varje dag! Det är lite extra tungt på mornarna, då min kropp oftast är väldigt tung tidigt på morgonen. Men nu efter lite mer än en veckas jobb, och trappgång så känns det bra! 
Så nu har jag erkänt hur lat jag egentligen är, ha-ha, även om jag försöker vara på gymmet fyra gånger i veckan. Och ja, jag tar bilen till gymmet! I alla fall den här årstiden (hmm, är det sanningen tro?)!
 
Jag fick användning av min nödradio häromdagen, när appen Rix FM inte fungerade! Jag måste ha musik på morgonen när jag går upp "mitt i natten" och om jag inte har det, så känns allting fel på morgonkvisten! Hela morgonrutinen blir fel!
Ännu värre nu de här tre veckorna, då jag har hoppats på att vinna en Greklandsresa för två via Rix FM, men skit också! Det blev ingen vinst, men jag har missat några dragningar, tyvärr. De har läst upp ett namn tre gånger om dagen, och om de hade läst upp mitt namn, så skulle jag ringa inom tio minuter till radion! Men nytt hopp nästa år! 
Fick en match på Tinder häromdagen! 😍
Ha-ha, tror inte det att jag är hans "daydreams"! 
Han är säkert ute efter alla mina pengar... 🤣
Min förra match på Tinder var ju bara ute efter vänner att chatta med, så varför skulle den här matchningen vara bättre?? 
Nej du Henry, tack och adjö... 
Det var inte igår jag gjorde bananplättor! 
Avnjöt dem igår kväll efter träningen klockan nio med Magnumglass! Inte helt fel! 
Jag avslutar inlägget med gosiga bilder på syrrans sista nyförvärv av katt. Hen är så go. Det är den katten som älskar att ligga uppe på en axel när man går runt. Hen är så mysig och kelig! 
Om syrran kommer att sakna någon katt någon gång, så kan det vara en möjlighet att hen har hamnat i min väska på väg hem till mig! 😇
 
I nästa inlägg ska jag berätta om när jag gick bananas och just nu så vet jag inte hur jag ska göra med...... 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: