Tappat tilliten till män mer och mer

Jag är singel! 
Ja, och jag trivs med det, men ändå så saknar jag något/någon men vad finns hen?
Jag dejtar en gång i halvåret tydligen, för så har det varit de senaste åren, och sedan efter bakslaget så tappar jag lusten till att dejta och då har det tagit ett halvår tydligen till nästa dejting! 
 
Jag fick häromdagen höra av en jobbarkompis, att hon tänkte till och med på mig, när hon satt på sin åkgräsklippare, att jag borde ha en man!!
Ha-ha, gud vad jag skrattade när jag hörde detta! Varför ska hon tänka på mig på sin fritid? 
😂🤣
Jag har det rätt bra som singel, men hon säger, att jag ger vibbar av att jag vill ha någon. Ja, hon har kanske rätt, men jag tvivlar starkt på det! Hur ska jag hinna med? 
 
I somras så dejtade jag en man med en fin bil, men vad hjälpte det? En fin bil hjälper inte i en relation där mycket ska funka. Det är väl som så, att en fin bil är en penisförlängare! 😉
 
I vintras dejtade jag en man, som hela tiden sa att han inte ville ha en relation, fast han var både på Tinder och Happy Pancake! Fast vi dejtade nog inte (enligt honom i alla fall), för vi var bara hemma hos mig eller hos honom, men vi hade daglig kontakt varje dag i fem veckor med sms eller oftast telefonsamtal, ibland två samtal per kväll (och jag som avskyr att prata i telefon)! 
 
Dagen innan nyårsafton så slutade han att skriva sms eller att ringa mig, så då fick jag höra av mig, vilket jag tyckte var konstigt! När jag ifrågasatte varför så fick jag ett sms: Kan jag ringa dig? 
Men då hade jag retat upp mig så fruktansvärt och jag visste ju hans svar, att han ville ju inte ha någon relation!!! Så jag sa ifrån, att nej, han fick inte ringa mig! 
 
Jag blev så förbannad över detta, och även om han hade sagt hela tiden, att han inte ville ha någon relation, så hade han ändå tagit sig tid att prata med mig varje dag så jag undrade så fruktansvärt mycket över hans tankar! Men till sist så orkade jag inte höra hans bortförklaringar!
 
Och nu bor han granne med mig!!!! 😱
 
Men nu till senaste floppen, som verkligen var fegt av mannen i fråga! 
 
Vi gillade varandra via Facebook dejting, och vi började skriva till varandra. Några gånger dagligen skrev vi till varandra, och han tyckte att jag lät trevlig och jag var trevlig att skriva med, så han ville att vi skulle träffas! Absolut! 
Jag har försökt ändra på mig, att inte skriva i flera veckor utan att träffas rätt snart (även om jag gillar att skriva)! Så vi bestämde att vi skulle gå en promenad Kristi Himmelsfärdsdagen, då vi båda var lediga och han dessutom var barnfri. Han hade barn varannan vecka (han var 49 år, perfekt ålder ju!) 😄
Vi skrev till varandra på fredagmorgonen, sedan skulle han på jujutsuläger med sin son över helgen. Ja, det är inte alla som är telefonnördar (tänker på mig själv) men någon gång kan han ju svara på sista meddelandet! 
 
I måndags morse så ser jag att han har tagit bort hela vår konversation, dagen innan vi hade bestämt att vi skulle ta en promenad! Han har inte meddelat mig att han inte vill träffas. Vilket är en dålig stil!!! 
 
Alltså vad är det med män???? 
Är de så fega, att de inte kan säga som det är? 
 
Jag googlade ju på honom givetvis! 😎
Visste vart han jobbade. Men det stämde inte vart han bodde! 
Han sa, att han hade varit singel i några år och bodde i Smedby men enligt nätet så bodde han i Växjö med en kvinna i ett hus!! 
 
Jag blir så trött på män och deras konstiga ursäkter av alla de slag! 
 
Jag får nog hoppas på att någon rider in i min lägenhet på en vit häst! 
Eller så är jag singel resten av mitt liv! 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: