Den italienska flickan - underbar bok!

Boken handlar om italienska Rosanna från när hon endast 11 år gammal skriver i sin dagbok om vem hon ska gifta sig med! Det är mannen som kommer på besök hos hennes familj. Han heter Roberto Rossini och är en känd operasångare och förbrukar kvinnor lika mycket som han byter arbetsplats!
Rosanna har en bror, Luca, som gör precis allt för Rosanna, och en syster Carlotta som får en kort relation med en man som kommer att spela roll i Rosannas liv. Alla tre syskonen arbetar i familjens restaurang, men Luca sparar pengar för sin systers otroliga röst. Det är bara han som ser hennes potential! 😉
 
Tack vare Luca så får Rosanna chansen till att bli vad hon är ämnad till, men hennes liv kommer att kantas av många känslor och hemligheter, inte från hennes sida men från andra håll som hon absolut inte vet om! Hon kommer att bli beroende tyvärr till hennes nackdel, även om hon inte själv inser det!
Det är en dramatisk och gripande kärlekshistoria som på något sätt ändå är underbar! Hennes kärlek tar henne från Neapel till de stora operascenerna. Under åren som följer flätas öden samman av passion för sången och av en uppslukande kärlek!
  
Mycket bra bok! En tjock bok med 550 sidor men boken är så bra! 😍
Skriven av Lucinda Riley, och den kom först ut 2014 men det gjordes en ny upplaga 2023. 
 
Mycket bra boktips och tårar kommer troligen att fällas! 
 
Den här författaren har ju skrivit de Sju systrarna som jag ännu inte har läst än, och jag kan gissa hur mycket jag kommer att gråta när jag väl läser dem! 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: