Mord och systerskap!

Här kommer två bra boktips, enligt mig i alla fall 😉
(null)
Mattias Edvardsson skriver mycket bra böcker, och de är upplagda så att man följer händelseutvecklingen både tiden före mordet och tiden vid mordet! Böckerna är alltid lättlästa, och inte så långa, vilket är trevligt! 🤓
De utspelas i Skåne, och oftast i ett grannskap, där det kommer fram okända relationer som kan ha koppling i händelsen. 
När jag läste den här boken, så blev jag så frusterad och ledsen över Amanda, att hon inte pratade med sin syster när hon råkade ut för det hon gjorde! Boken återspeglar hur ungdomar kan må dåligt, trots sin fina välbärgade familj och sitt utseende! 
Sedan visar boken hur tidigare händelser i livet följer med i generationer, vilket också är fel! 
(null)
Jag rekommenderar boken, där mördaren inte var den som jag trodde. 
📚📚📚📚
Hans tidigare utgivna böcker:
En helt vanlig familj
Goda grannar
En familjetragedi

(null)
Nästa bok jag vill tipsa om, är den här av Liz Moore, vilken jag inte har läst något av tidigare. Handlar om två systrar som växer upp hos sin klagande mormor, då deras mamma dog på grund av drogmissbruk och deras pappa försvann. 
(null)
Lite trög i början, då det berättas så mycket om staden och dess omgivningar, så pass att jag blev uttråkad! Men som tur är, så blev boken mer intressant, och jag kunde inte släppa den. 
Det är en tragisk berättelse om systrarna som tappar bort varandra, då den ena hamnar helt fel! Mickey, systern som jobbar som polis gör allt för att hitta sin syster Kacey, så pass mycket att hon riskerar sitt jobb! Varje gång de hittar en mördad kvinna, så tror hon att det är systern! 
Jag hade många tänkbara mördare under läsningens gång, men jag lyckas sällan ha rätt! 🧐
Även den här boken utspelar sig i både dåtid och nutid, så man får veta efterhand vad som gjorde att systrarna tappade kontakten bland annat! 
Rätt så lättläst, och ett slut som man önskar många som hamnar i missbruket! 
Rekommenderar boken! 

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: