Irritation bort, eller inte!

Bestämde mig idag för att ut och springa, för jag fick en irritation inom mig igår kväll och jag ville försöka få bort den och ibland så känns det jäkligt bra att springa av sig den, i alla fall försöka att släppa den ett tag. Men när jag kom från jobbet, så hade jag tappat lusten till att springa men ut skulle jag i alla fall, för jag är ju med i Aktiv30/30!
På vissa gator var det rätt mörkt faktiskt, men på den här gatan längre fram, så råkade jag få se en mans rumpa i ett fönster, he-he, jag bara stannade tvärt, och tänkte vad var det? Ja, det var en upplevelse! Längre fram på rundan så sprang jag förbi Slottsparken, och där var det upplysta hus men frågan är vad det är inomhus? Någon tillställning av något slag, man kanske skulle försöka bli lite kulturell?
Tillbaka till min motion ikväll. Jag kom faktiskt igång med intervaller och körde på hela rundan, tog några extra kvarter bara för att det skulle bli en längre runda och variation. Finns många fina småvägar här i mina kvarter. Man släpper rätt mycket när man springer vilket är skönt, man bara rusar fram och kopplar av. Jag behöver jobba på detta, för jag måste ju ha snabbare intervaller. Är ju inte så snabb av mig, men träning ger ju färdighet. Fast jag var helt slut när jag sprang sista biten hemåt, så kändes det otroligt skönt. Vilken endorfinkick jag fick ikväll, men den där irritationen som jag ville bli av med finns kvar, men den är inte så påträngande i alla fall.
Det är bara att kämpa på, det tar tid med vikten men som sagt, jag är inte så jättepetig med maten. Ska kanske bli det, men Rom byggdes inte över en dag! Mår bättre psykiskt och sover bättre nu, och det stämmer nog att motion tar bort depressioner och annat.
Nu har det blivit lite te och ett kokt ägg framför tv:n. Har just nu tittat på den dummaste blondinen som finns tror jag, he-he, ja Gunilla Persson!
 
SOV GOTT RIKTIGT GOTT NÄR NI HAMNAR DÄR!
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: