Snygga sommarplagg!

Har nu försökt i flera dagar att beställa och trodde absolut att denna klänning skulle vara slut, eftersom priset var endast 79:-. Men den fanns kvar i just det mönstret som jag ville ha. Roligt med lite nya plagg när jag åker iväg.

Den här klänningen har jag velat ha sedan jag fick katalogen i brevlådan.
Och när jag ändå håller på, så får det bli en billig klänning i ett annat färgglatt mönster. Jag älskar klänningar på sommaren.
Ett fint linne också givetvis.
Jag gillar annorlunda baksidor av linnen. Perfekt att ha i solen. Kan använda min bikinibehå från Sunkini under så slipper jag vita ränder från axelbanden.
Givetvis en ny svart kjol, som alltid går hem. En skön stretchkjol med resårlinning! Tyvärr så tycker jag, att de blir lätt uttvättade och noppriga, men de är inte så superdyra och jag använder dem mycket under sommarhalvåret. Något som jag verkligen ser fram emot på min resa, är att få använda mina Sunkiniplagg. Egentligen behöver jag inte köpa några klänningar för jag har underbart sköna strandklänningar från Sunkini, där solen kommer genom, men vill ju ha lite variation också. Jag fick meddelande idag om att nya kollektionen är på väg in, så i juni så kan jag nog börja visa nya kollektionen och jag lovar, om ni beställer så har ni de nya plaggen inom några dagar. Har aldrig varit med om snabbare leverans.
 
Ja, sedan är det ju det där med att träna sig ner i vikt också. Pust och stön. Men jag ska försöka, ja givetvis ska jag det, för jag trivs inte som vikten ligger nu. Det får ta den tid det tar, så någon gång kanske. Jag äter ju rätt bra nu, och jag rör mig (ja, förutom sista veckan förstås) så det kommer nog att gå. Man ska aldrig ge upp!
 
Nu lite Hawaii five-0 innan sängen ropar!
 
Natti alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: