Texas chili med bladpersilja och yoghurt

I dag har jag gjort en så jäkla god mat, en rätt från Linas matkasse och så enkelt att göra. Det gillar jag. Ångrar inte att jag ändrade från Inspirationskassen till Lättlagade kassen, för alla recept är så enkla och går snabbt. Och goda! Men förvisso så äter jag ju det mesta och tycker om mat, så det är ju väldigt individuellt.
Klyfta en rödlök och tärna en röd paprika. Hetta upp lite olivolja i en stekgryta och fräs lök, paprika och tre pressade vitlöksklyftor 2 - 3 minuter.
Tillsätt en förpackning pulled taco, en burk konserverade körsbärstomater, ½ msk spiskummin (hade slut på spiskummin men tog garam masala istället som ersättning, vilket blev kanonbra), lite chili flakes och en tärning grönsaksbuljong. Sjud under lok 8 - 10 minuter.
Finfördela pulled tacoköttet med två gafflar. Blanda väl och smaka av med lite salt.
Grovhacka lite bladpersilja och strö över chilin (oj, det gjorde jag inte, men hade ingen chili, kan de menat chili flakes?).
Servera med lite matyoghurt och ris, eller som jag hade, farrogryn. Ta vad ni känner för.
 
Detta var supergott!
Rekommenderas!
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: