Mina senaste helger...

De senaste helgerna så har jag varit rätt aktiv, och då främst lördagarna. Förr så var jag knappt utanför dörren på lördagarna, men nu så har jag alltid något att göra på lördagar. Det känns rätt bra, att ha söndagarna lediga för att slappa inför den tråkiga måndagen. 
(null)
För två veckor sedan så bakade jag kesofrallor (blev så där), då jag hade gammal keso i kylen och gamla havregryn men trots att receptet var lätt så kommer jag inte att göra om det. Det gick åt SJU ägg!! 
(null)
Det funkar inte! Jag som äter två ägg dagligen! 
(null)
Ny smak, men när två personer sa att den inte var god, så tappade jag lusten att smaka så dessa frallor fick jordgubbssmak. 😂
(null)
Tänk att jag bakade två gånger på två dagar! 😳 För det blev bullar på söndagen! 
(null)
Så nu kan jag bjuda på bullar om någon vill komma och fika.... 😉
(null)
Hade lånat gåstavar från sjukgymnasten då jag känner mig lite instabil när jag går promenad. Vill ju gärna gå snabbt, men det går oftast inte så länge, för jag blir lite svajig och ostadig efter några minuters rask takt. Nåja, rask takt är väl en överdrift men för mig är det rask takt i nuläget. 
(null)
Då det var en fin lördag för två veckor sedan så tog jag och stavarna en promenad längs med kusten och jag tog mig en solig paus vid Stensö fiskehamn. Det är absolut en favoritplats! 
Gällande stavarna så var det jobbigt att gå med dem, full koncentration! Hmmm, ja jag får fundera på om jag ska köpa egna. Om de kommer att användas eller stå i ett hörn? 
(null)
Tvättade en enormt skitig bil! Ska inte ta åt mig äran, för hur svårt är det att köra in bilen i tvättautomaten??? Tacksam att de finns! 😄
(null)
Slängde en blick på mina däck! 🙈 Visste att jag körde på övertid men visste inte att de var så dåliga! Skäms nästan men får skylla på att jag har varit "frånvarande" i ett år! 
(null)
Lördagen för en vecka sedan vaknade jag innan åtta och solen försökte ta sig fram. Rätt skönt att vakna tidigt en ledig dag av sig själv, avskyr klockan nämligen! 
(null)
Dags att byta däck men sommardäcken låg i källaren och de skulle upp för den här trappan. Jag har lite obalans när det gäller att göra saker i rörelser samt i nivåskillnader. Så hur skulle jag lösa det här? 
(null)
Jag "slängde" upp däcken med lite möda på kanten. Med lite stånk och stön!
(null)
Mina sämsta kläder på! Därför jag saknar en stor och stark man i mitt liv! 😝
(null)
Hittade mitt nya tillhåll gällande bilen, Kalmar biltvätt. Kostade 200:- för att byta däcken men det var det värt! 
(null)
Handtvätt för endast 99:-, så nu vet jag vart jag ska köra nästa gång.. 
(null)
Hade flera ärenden den här lördagen men sista var på Maxi! Hade haft en bra dag med bra balans och fötterna skötte sig, och jag kände mig nöjd! Men får man vara glad en hel dag?? 
När jag var längst ner i butiken, så fick jag jäkligt ont i fötterna så jag hade mycket svårt att ta mig till kassan, och vidare hemma att ta mig uppför trapporna två gånger med alla varor! Smärtan släppte efter ett tag, gudskelov! 
Vet nu hur min fotsmärta fungerar men den här gången höll den i intensivt! Tröstar mig med att efter ett smärtskov så blir oftast min balans lite bättre! 🙏🏻
(null)
Hämtade hem ett antal böcker böcker från biblioteket! Gud vad jag ska läsa framöver...
(null)
Men den här har jag köpt! Det är inte ofta jag köper böcker längre, men den här har faktiskt Camilla Läckbergs signatur! 😉
(null)
I fredags kväll åkte jag iväg för att träna och det var helt perfekt för det var inte mycket folk där. Det blev bara 30 minuter cross då jag ville hem till Masked Singer, vilket är ett rätt trevligt underhållningsprogram. 
(null)
Köpte hem något som jag verkligen har längtat efter i många veckor, alltså det är många år sedan jag åt en kebabrulle! Den var himmelskt god! 🤩😍 Kommer inte ta så lång tid innan jag köper det nästa gång! 
(null)
Igår lördag blev det en tripp till Blomstermåla för att hälsa på min pappa ihop med min yngste son. Det blev en trevlig tripp... och noterar nu att jag var färdig i tid, trots sen dusch och inköp av smörgåstårta på Maxi. (Min son har alltid klagat över att jag inte är färdig i tid, men det var MYCKET LÄNGE SEDAN!)
(null)
Dålig bild, fellagd smörgåstårta! Från Maxi, Kalmar! Mycket god! 
(null)
Avslutades med kaffe och lite hembakade kakor! Alltid roligt att träffa pappa, då han har så många roliga kommentarer om ditt och datt!  😂
Vi satt i deras uterum hela tiden med tanke på Corona. 
(null)
Idag blir det inte många knop, då det blev mycket sent i natt! 🥱 Jag är hopplös när det gäller serier, men när jag fastnar så ska jag bara se ett avsnitt till och ett till och så vidare. Har nu sett första säsongen av Brottet, men det tog tid då det var tjugo avsnitt på en timme. Det är drygt med så långa avsnitt! 😤 Gillar danska serier! 
(null)
Nu har andra säsongen av Heder kommit på Viaplay och alla avsnitten är släppta! Vet inte om jag vågar se den idag, för då blir det väl absolut inget gjort idag! 😏

Just nu ligger jag bara i soffan, lyssnar på Spotify och kolla ut genom mina skitiga fönster som jag måste fixa (men inte idag) 😐 Ska i alla fall bära ner mina däck till källaren, där de får ligga till vintern då jag ska köpa nya. Sen måste jag laga mat, måste träna något, måste läsa ut en bok, måste...... 

Ha en bra söndag! 🙃🙂













Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: