Utbildningsdag!

Har idag varit på en utbildningsdag, och dessa brukar vara väldigt bra. Vi hade en bra föreläsare, Ann-Sofie Jarnheimer och hennes första programpunkt var en rätt jobbig sak för mig speciellt. Den handlade om "Hur skapar vi en bättre arbetsmiljö för varandra" men nu när jag sitter här hemma och tänker efter, så handlade det mer om en själv och ens psyke och hur man ska hantera sin stress, sin psykiska inre stress. Själv kände jag mig rätt träffad, och faktiskt så fick jag kämpa med tårarna och det var jobbigt när man sitter i en öppen sal och alla kan se en. Men jag kände igen så mycket som hon sa, och det var så rätt allt. Om att gå från en lugn och sansad människa som har kontroll över det mesta, till en person som är fysiskt trött, mentalt trött och får en social trötthet och därefter en utmattning som tar musten ur en och därefter leder till en utmattningsdepression, vilket jag har klarat mig ifrån (än i alla fall, men jag kämpar emot).
Hon hade även en föreläsning om hur vi kan förbättra vår sömn, vilken var bra, men det gällde främst om man hade sömnsvårigheter vilket jag inte har nu för tiden, mitt problem är bara att komma i säng i tid. Men jag hade sömnsvårigheter tidigare i höstas, var helt slut och låg bara och vände om nätterna. Men i och med att jag började ändra lite på mitt liv såsom motion, bättre mat och försöka släppa jobbet så blev min sömn bättre.
Den här kvinnan var en kanonskön föreläsare, hon bjöd på sig själv och andra...
Purjolökssoppa! Mycket krämig och god!
Mandelbakad lax med wokade grönsaker, en LCHF-rätt men jag blev proppmätt så jag orkade inte hela. Hade fått fika på förmiddagen med goda frallor och kaffe. Detta är mer än vad jag brukar äta om dagarna så här dags på dagen :) Fick även en föreläsning om förmaksflimmer och Waran och NOAC, och det var väldigt intressant och bra att veta när det gäller kommunikationen med patienterna. Gäller bara att komma ihåg det :)
 
En mycket trevlig dag på jobbet, med bra föreläsning och god mat. Blev lite strosande på stan på väg hem, köpte med mig en matlåda tills imorgon men kunde inte hålla mig på kvällen, så jag tog mig några bitar. Hade ett trevligt snack med min hyresvärd när jag kom hem, och därefter ett besök hos grannen för att berätta hur det gick med min bil.
Har nu haft en tv-kväll med några bitar sushi och lite tv-tittande, Morden i Sandhamn, vilket är en bra serie och därefter lite Dallas.
 
IMORGON ÄR DET FREDAG!
SOV GOTT ALLA, FÖR DET KOMMER JAG ATT GÖRA,
HOPPAS ATT JAG KOMMER IN I DJUPSÖMNEN ELLER NÅGOT :)
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: