Dag 8 och snuvig....

Usch, har ju känt mig krasslig några dagar och idag så slog snuvan till. Inte många knop jag har orkat göra idag känns det som. Men var i alla fall på jobbet. Skulle nog inte ha gått så långt i blåsten igår, men då kändes det bra i alla fall med fem kilometer. Utmaningen ska i alla fall göras, så det var bara att klä om när jag kom hem och sätta igång men det gick bra.

Dag 8

35 Squats

25 Utfallssteg (per ben) 

20 Höftlyft

20 Crunches

Ikväll struntade jag i någon promenad, dels för snuvan och dels för att jag måste vila kroppen från det "slitaget".

Det syns knappt vad som gömmer sig under den goa vaniljsåsen, men det är resterna från fruktsalladen igår. Det smakade bättre idag faktiskt trots att jag är förkyld. 
Brukar försöka kurera mig med varmt te och honung men tänkte försöka mig på med vitlök ikväll istället. Redan två muggar urdruckna, och det kommer nog bli någon mugg till innan sängdags. Kommer att lukta gott imorgon när jag sitter i frisörstolen. Har nu sett Familjen Annorlunda, och innan snyggingen Arrow är på tv:n så ska jag göra några chokladsnoppar som jag ska ha med på partyt imorgon kväll. Ska försöka hinna med att göra en snoppsockerkaka till imorgon, annars får jag ta fram de andra ur frysen men jag blev inte riktigt nöjd med dem.
 
UPPSKATTAT IDAG: HAFT RÄTT ROLIGT PÅ JOBBET
EJ UPPSKATTAT IDAG: MIN FÖRKYLNING
 
Ha en fortsatt trevlig kväll,
och sov gott när ni väl har fått besök av John Blund.
Kramis!
 

 

 

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: