Sex kilometer.....

Räknas motion när man har druckit lite vin? Eller? Kanske inte? Men det borde det göra, för jag får ju använda kroppen i vilket fall, och jag trampar ju alla dessa cykeltag trots att jag har druckit lite vin. I alla fall så räknade jag dem med runkeeper-appen ikväll och min vän bor tre kilometer långt bort från mig, och sedan tre kilometer hem nu, så faktiskt har jag tränat sex kilometers cykling ikväll vilket är bra. Jag kunde ju ha tagit bilen! Ha-ha, not, men jag kunde ha tagit taxi, nä inte det heller. Givetvis cyklar man när man har möjlighet till det men jag kommer vara rätt glad när hon har flyttat nästa gång, för då blir det mycket närmare lilla mig! :)
Tycker om att ha vänner nära mig, så det kan bli spontana saker helt plötsligt. Lätt att nå varandra (ja, förutom chatten på fejjan då) genom att bara ta cykeln och knacka på. Ja, jag vet att det är torsdag och jobbdag imorgon, men lite tjejsnack över några glas vin har väl ingen stört sig över? Det är ju det som är tjusningen med vänner, att kunna göra spontana saker! Och att finnas till för varandra!
Ja, det blev som sagt sex kilometers cykling ikväll i alla fall, och jag utnyttjar varje sekund till att röra mig. Ja, nu går det ingen buss ut dit så ofta från mitt, så jag hade väl inget val, men som sagt, alla rörelser är motion!! Nu ska jag försöka komma i säng efter en trevlig kväll med en bästa go vän som jag älskar över allt annat! Imorgon blir det fredagsjobb och det är alltid extra lugnt på fredagarna, varför vet jag inte, för det är lika många patienter och lika många läkare men ändå lugnare. Men visst är det skönt med en extra lugn arbetsdag i veckan?
 
Imorgon efter jobbet så ska jag träna något, men vet inte riktigt vad än. Beror lite på vädret och humöret. Kanske känner jag för att springa längs med löpspåret på Stensö, och längs med kusten. (Obs! Springa = jogga/lunka i intervaller) Är det väldigt dåligt väder så får det bli gymmet och rodd/löpbandet. Om det är folktomt i gymmet så kanske jag tar mig en översiktlig runda över maskinerna, för det var ett tag sedan jag var där, så jag behöver lite uppfriskning i mitt minne. Vet inte riktigt varför, men jag är inte direkt förtjust när det är folk nere på gymmet och jag ska trevande försöka mig på de olika maskinerna. Känner mig uttittad (vilket jag inte är) och känner mig osäker, så då struntar jag i det i stället. Jag är ju osäker för jag kan inte maskinerna men jag vill ju lära mig dem, och det får jag försöka göra på egen hand eftersom jag är på jobbgymmet. Har mina styrketräningsböcker, så det gäller att läsa dem. Har funderingar på en PT, men jag är fortfarande lite för snål för detta, men jag skulle behöva en PT!
 
Lite roligt idag, när jag kom hem från jobbet och visste med mig, att det inte skulle bli någon träning för mig. Ja, jag satt och funderade på vad jag skulle göra för träning ikväll, hur skulle jag röra mig? Men det löste sig ju, en cykeltur på sex kilometer är ju träning (även med lite vin i kroppen). Alltid trevligt med spontana tjejsnack!
 
Nu ropar kudden på mig!
Nattis och kramis!
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: