Inte som hos andra kanske....

Ja, så här kan det se ut när man går upp på morgonen efter en väskgenomgång!
Ja, jag är ingen vanlig människa! Mina söner är alltid beredda på hur det ser ut i mitt kök. Skrattar lite för mig själv, när jag tänker på vad min ena son sa sist när han kom på besök. "Jaha, här ligger den här och där står den". Ja, jag är kanske inte normal, men nästan. Jag har ju ett extrajobb som inte alla människor har och som inte kan ha (alla passar inte för detta jobb). Alla mina närmaste vänner och familj vet vad de kan få se i mitt kök. De blir i alla fall inte skrämda, för de är vana vid att jag är sån här. De vet vad jag jobbar med. Det är ju faktiskt helt normala saker, inga konstigheter. Det är så ett normalt liv ska vara, ja helst om man är ett par, men är man inte ett par, så får man hoppas att man kan ha det trevligt ändå som singel! :)
 
Ett drömförhållande är ju, att man har en partner som man har trevligt med och som man kan njuta med sexuellt. Men, om man inte har det, så är det ju inte fel, att ta hjälp av mina produkter. För man behöver ha sexuell njutning även som singel! Man får ut sin frustation genom onani och en härlig orgasm. Man släpper alla sina "problem", ja i alla fall för tillfället, ja, man kanske hinner känna efter och man tänker efter att problemet inte är så stort. Man får utsöndra endofiner genom sex, och det kan ju vara en härlig njutning bara tanken! Alltså, att få orgasm eller ge sig själv orgasm, ja, det ger dig en lyckokänsla och sedan så behöver du inte irritera dig på något, inte störa dig över något. Den som skyller på huvudvärk i ett samlag, den ljuger eller skyller ifrån sig! Om du har huvudvärk, så finns inget bättre än ett härligt sex, och vips så är huvudvärken borta! Tänk så många gånger som man har lyckats "knulla" bort ett problem, ja, faktiskt. Efteråt så har problemet inte varit särskilt stort längre.
 
En del personer säger, att sex är oviktigt!
Nope, fel fel fel!
Du slappnar av!
Du släpper alla orosmoment!
Du blir gladare!
Du får mer energi! (Kanske mer sex på jobbet?)
 
 Ja, kommer faktiskt inte på något negativt till att ha sex!
Ha sex! När ni kan! Strunta i situationen! Bara ha det!
 
Nu undrar säkert många vad är det som ligger i mitt diskställ?
 
Ja, det kan ni fundera på, om ni inte vet. Fråga någon vän, de vet säkert. Inget onormalt i alla fall. Eller ja, det beror på, ur vems synsätt ni tittar genom......
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: