Potatisens dag!

Men herregud säger jag bara, idag är det visst potatisens dag och igår var det pastans dag! Var får de allt ifrån? Hur överlevde vi förr utan dessa dagar? Var och varannan dag så är det någon särskild dag. Men när kommer min dag då?
Igår så åt jag ris, så jag bröt mot "reglerna" att äta pasta på pastans dag, men idag så blev det potatis i alla fall. Några råstekta potatis, en skrumpen paprika och några skrumpna vitlöksklyftor som stektes ihop. Men jag har inget tålamod att vänta tills de är ordentligt stekta, så oftast så blir de "råstekta" men jag gillar det ändå. 
Ett stekt ägg till, så blev det en lagom lätt kvällsmat till mig. Har nu en tallrik färdig att värma i mikron imorgon när jag kommer hem och vänder. Imorgon är det ett partyjobb på gång, och det var väldigt länge sedan nu. Känner mig lite ringrostig men som mina vänner säger "Det är du!" Nja, vet inte det riktigt längre.
Genomgång ikväll av sakerna i min väska. Ja, det blir nog bra morgondagens party också precis som alla föregående. Får se om jag får någon ny inspiration igen. Har tappat inspirationen sedan i våras, och sedan kom skadan och då gick det ju absolut inte att ha några partyn.
Undrar om man får sova i fred i natt? Kommer det något som håller mig vaken? Nä, jag sover nog som vanligt. Är inte så känslig av mig, så jag brukar sova när andra får problem med sömnen. Ha-ha, det är nog min "onda" sida. Nä, jag vet inte. Men har inga problem i alla fall.
Riktigt stor fin måne ikväll. En sak är säker i alla fall. I natt ska jag stänga fönstret, för det var kallt på morgontimmarna och vem orkar gå upp och stänga fönstret? Inte jag i alla fall, kröp bara längre ner under mitt duntäcke tills klockan ringde.
Tittar nu på den konstiga serien "Ängelby" på Svt, medan jag bloggar och pysslar med väskan, och ja just det, disken väntar också innan kudden ropar. Tittar ni på den? Visst är den konstig? Men ändå kan jag inte låta bli att se den. Nu får jag nog gå och stänga fönstret i rummet där jag ska sova. Har suttit i köket hela kvällen, och hade det så varmt här så två fönster helt öppna hela kvällen. Men luft är nödvändigt och friskt och skönt. Men sak är säker, jag behöver ha en större tv i köket.
 
UPPSKATTAT IDAG: LUGN DAG
EJ UPPSKATTAT IDAG: KVÄLLEN REDAN SLUT
 
Kramis alla vänner och god natt snart!
Bara disken som väntar, vilket går snabbt!
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: