Lite gott och blandat innan kudden får sällskap!

Nu är det måndag kväll/natt, och jag borde vara i sängs för länge sedan, men har ju så svårt med detta, mestadels i alla fall, men försöker i alla fall och det är alltid något! Hoppet är det sista som överger en.
Titta så ordentligt det har blivit i min garderob nu. Träningskläder på en hylla, t-shirts på en hylla och etc. Har nu upptäckt att jag har maaaassssooor av kjolar!! Och träningslinnen! Tänk att det ska ta 3,5 år tills det blir så här ordentligt! Men jag har två garderober till att ta itu med, och inte tala om några skåp i köket.
Förresten, jag som har SÅ ONT OM skor, så fick jag glädjande ta över dessa på kräftskivan i fredags! Ja, skorna är ju ett kapitel för sig, och de måste jag ta tag i snart innan jag får flytta ut ur lägenheten till förmån för skorna!
Ikväll så blev det lite sånt här. Har jag köpt o´boyfärg till håret???
Ingen färgning den här gången, för jag vet inte vilken färg som jag är sugen på i höst/vinter, så därför endast en toning som ska hålla i åtta veckor!!! Tror inte det, jag som tvättar håret så ofta!
Nöjd! Ny färg och håret ser friskare ut äntligen! Tror nog, att jag trivs bättre i mörkt än i ljust. Även om de säger att blondiner har roligare.
Häromdagen gjorde jag en sån där test som alltid dyker upp titt som tätt på Facebook. Ibland så stämmer det rätt bra och ibland inte, och ibland som i det här fallet lite blandat.
 
Gällande min träning ja. Skulle ha tränat i går kväll (söndags) men i lördags så fick jag fruktansvärt ont i mitt vänstra knä, bara flög på mig när jag skulle cykla ner till bion. Kunde knappt cykla, knappt gå i trapporna. Släppte lite, men i söndags var det likadant om inte värre, så corepasset avbokade jag. Jag har väl överansträngt mig, men de säger ju att crosstrainer skonar knäna. Istället tog jag en cykeltur i söndags trots knäont, men vägrar ta bilen för småärende här i stan.
 
Ikväll hade jag ett cirkelpass inbokat och med tveksamhet, så övervägde jag att avboka, men knät var som vanligt idag, så jag var på detta och det kändes så jäkla GUTT! Har ju inte tränat sedan i torsdagskväll! Men avstod crosstrainern! Tyvärr!
 
Imorgon har jag två pass inbokade. Ett cirkelpass först, sedan får jag vänta en timme tills jag har ett mage/ryggpass. Allt är förberett för det blir direkt efter jobbet. Lite shaker med, lite bars så jag klarar mig tills jag kommer hem någon gång mellan sju - halv åtta. Ska träna ihop med en tjej, som behöver ha lite pushande i sin träning och motivation. Jag hoppas, att jag kan ge henne det.
 
Alltså, att jag skulle tycka att det är så skönt med att träna och att svetten rinner, trodde jag nog aldrig för ett år sedan, eller i höstas, men jag är otroligt glad över att jag känner så här. Att jag inte som många andra gör under semestern, struntar i träningen (ja, de kanske springer/cyklar ute istället) och sedan får de ta tag i träningen rejält efter semestern! Hade jag gjort det, så hade jag rullat fram nu och då hade det nog känts motigt! Men eftersom jag har hållit mig igång hela sommaren, så känns det helt okey och lika roligt ännu. Nu om en månad så bär det av till Alicante på en liten träningsweekend vilket ska bli så roligt.
 
Nähä, nu måste jag i säng! Ingen läsning ikväll inte, för nu gäller det att blunda direkt! Tyvärr ingen sovkompis ikväll, för molnen döljer hen lite halvt om halvt.
 
Har lite mattips som jag kommer att lägga ut under morgondagen hoppas jag.
 
Många kramar till er alla!
Ska försöka skärpa mig med att blogga!
Det har bara varit lite trögt den här veckan!
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: