Personalfest och lite självtänkande...

Herregud vad tiden går, det är ju snart två veckor sedan som jag var på personalfest! Hinner inte med livet. Men det har jag sagt flera gånger här, och hur ska man göra för att få fler timmar på dygnet? Man jobbar, sover, tränar, och som jag, kolla mycket på tv/läser. Vilken tur att jag är själv! Hade ju aldrig hunnit med någon partner! Jo, om hen tränar också! Nu spårade jag ur lite, från personalfest till livets hastiga skeende!
Var i god tid på festen, så det blev lite mingeldricka! Men hallå här! Något som är fel! 115:- för en liten flaska cava! Som jag betalade endast 39:- för på Polenfärjan. Ja, jag vet att det är billigt på båtarna, men det är en EXTREM summa för en sån liten flaska!! Inte undra på att folk har med sig alkohol ut till pubarna i sina väskor. Hutlöst helt enkelt!!!
Jag reagerade när jag skulle stoppa in kortet i betalterminalen, men jag ville verkligen ha ett glas bubbel. Men han kunde ju ha serverat mig ett glas rosé eller ett glas vitt mousserande, ej cava eller champagne.
Det serverades en desto godare buffé, ja, jag vet, ingen fin matbild! Jag var lite småstressad, så dels blev det ingen fin uppläggning när jag plockade maten, och sedan när jag tog kortet, så blev jag stressad för jag "fick" inte använda min telefon. He-he, skrivet med ett leende.
Maten var väldigt god! Det var lax, kyckling och karré. Stekt potatis, goda såser och bulgur.
Till kaffet serverades en "liten" chokladkaka och lite olika melonskivor. Lite snålt enligt min åsikt, men chokladkakan var väldigt god!
Nu är jag ju väldigt tråkig nu för tiden, så jag cyklade faktiskt hem redan efter två timmar. Efter dyr mingeldrink, god mat och en liten efterrätt, och några slurkar vin utanför....
Det var en trevlig kväll, men jag känner mig fortfarande tråkig, asocial, längtar hem och trött! Jag vill verkligen umgås med vänner men som sagt, det är mycket som tar emot. Jag blir lätt störd över allt "stim" som det blir i en lokal med en massa människor! Jag hör inte vad jag tänker själv! Vill bara hem!
 
Det är rätt tråkigt för nu när jag skriver om det, så tänker nog en del, att henne är ju ingen idé att bjuda för hon vill inte. Jag vill verkligen komma tillbaka till att vara social men är inte där ännu, men kanske på väg?
 
Nåja, jag cyklade hem efter några timmar, och slog mig ner i soffan med en mugg te och lördagsfilmen! Vilken faktiskt var rätt bra. Kände mig mycket nöjd med att cykla hem i sån god tid. Somnade gott!
 
Jag hanterar mitt jobb nu med nästan vanligt fokus som jag brukar ha, jag tränar i stort sett regelbundet, och jag sover mycket bättre men är ändå vaken några gånger varje natt! Men känner ändå, att jag har lång väg kvar till vanliga Gitte! Till lusten av ett sexliv, till att känna glädje över att umgås med vänner. Jag vet ju, att ju längre tid som går i mitt enkla levnadssätt, svårare är det att komma tillbaka till socialt umgänge.
Därför måste jag ta mig i kragen lite då och då för att vara social!
Rom byggdes inte över en dag, och så måste jag tänka! Ibland kommer jag att säga nej, ibland säger jag ja, men troligen kommer jag att vara tråkig och cykla hem tidigt!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: