En ny spännande låda....

I kväll efter jobbet var jag stressad, för jag ville hämta min låda innan syrran hämtade sin. Hon har alltid varit före mig, att hämta sin låda och sedan lägger hon ut på sociala medier om vilka produkter det är, och då är min låda inte så spännande att öppna! Jag hade en kvart på mig att hinna, för jag hade svårt att komma ifrån jobbet i kväll. Det är lite mycket med sommarschemat och hyrläkare, och det var så mycket som jag ville fixa med när lugnet la sig på jobbet, så jag lämnade sjukhuset vid sextiden, och mitt utlämningsställe stängde vid halv sju!!! Jag hann!
Lite vettiga saker i alla fall. Jag brukar nog bli mer nöjd när jag öppnar den här lådan. Det var temat sommar i boxen, men som sagt, jag var inte riktigt nöjd med produkterna.
Finn crisp går alltid hem, och även risotton och flingsaltet. Men skorporna? Äter skopor men inte särskilt ofta, och tyvärr så var det en rätt "trasig" förpackning = krossade skorpor! Heter det skorpor eller skorper? Ja, jag är ju småländska så jag vet inte...
Muslin, nja, kommer säkert gilla den, lagom till två - tre portioner, men jag kommer nog att ha min medicinering i närheten, då den verkar innehålla nötter! Dippen med rödbetssmak vet jag inte när jag kommer att använda. Får väl ta med mig den till någon grillkväll någonstans....
Det var mycket dricka i lådan! Hmm, inte min favoritsak egentligen. Vill hellre ha andra produkter som smakar mer och som man kan laga måltider med. Loka går alltid hem! Trocadero finns nu i mitt glas ikväll med lite alkohol i. Gillar ju inte ren läsk (förutom ibland Coca-cola). Sprite får bli groggvirke, för jag gillar absolut inte Sprite som läsk. Fläderblomsdrycken är rätt okey men om jag känner mig rätt, så blir det groggvirke under sommaren. Elya? Det är en ekologisk läsk med 40 % mindre socker. Hallonsmak! Fuzetea? Svart te extrakt med persikojuice och en ljuvlig smak av hibiskus! Hmm, ja om jag inte gillar dessa, så får det bli till en grogg i sommar! Men den sistnämnda gillar jag nog säkert mer än Elya. Sedan har vi Caliente, i glasflaskan i mitten. "A new kind of kick", chili plum rosemary! Ja, vad är detta?? "Floods your brain with endorphins for a natural high"!
Hmmm, jag gillar inte när det är så här mycket dricka i lådan, då jag enbart dricker kolsyrat vatten (helst ej smaksatt), te, kaffe, vin och lite öl och whiskey. Gillar inte en massa läsk, så den här drickan kommer att gå åt i sommar till drinkar/groggar! Vilket jag inte dricker särskilt ofta....
En del marinader, och ja, hmm, jag grillar ju så ofta! Ironisk! Men visst, marinad kan jag använda inomhus ju. Polenta?? Vad gör man med detta???? Aldrig använt (tror jag)!  Senap funkar alltid, men ingen storanvändare av detta!
Godsakerna!
Chokladkakan kommer troligen glida ner som smör i solsken! Ostbågarna?? Ja, givetvis! Det är ju en mumsbit! Älskar ju ostbågar! Enbart en retning ju... Filidutter, vilket var länge sedan. Aldrig smakat med hallonsmak! Gillar filidutter annars. Lite Läkerol, som jag har misstolkat i butik tidigare som halstabletter, vilket det inte är. Ingefärskakor??? Jag som aldrig äter kakor i mitt hem?! Men de går nog åt i morgon när min egna hemmafixare kommer för att sätta upp lampor åt mig... Godistabletterna??? Hmm.... jag lägger väl dem i en skål på soffbordet, så äter jag väl själv upp dem när jag har ett sötsug någon kväll framför tv:n, inga godisfavoriter i alla fall....
I varje Smakbox så får man ett häfte med tips på olika tips och tävlingar gällande produkterna i Smakboxen. Om man fyller i och dessutom recenserar några av produkterna och hashtagga, så kan man vinna saker. Jag vann faktiskt en Smakbox i vintras.... Hmmm, undrar om jag har fått någon gratis Smakbok efter det? Får kolla upp det!
Jag tycker ju om att recensera produkter som jag kan stå för, och om det ger en vinst i sammanhanget så är det ju desto bättre. Men jag gillar att testa nya produkter, därav att jag har den här Smakboxen!
 
Man "tjänar" på den här boxen, då innehållet är så mycket mer värt än vad du betalar för! Ibland så blir det premier och du kan vinna priser när du gör inlägg.....
Jag älskar den här boxen. Riktigt roligt att öppna den, men som sagt, den här sommarvarianten blev jag nog lite besviken på. Inte så mycket som passade mig direkt. Men det är alltid roligt att testa nya produkter så alla boxar är roliga och till ett bra pris!!
 
Testa gärna.... Använd gärna den här koden zr4gwq så får du 10 % rabatt på din första Smakbox.
I samarbete med Smakbox!
Även om jag inte riktigt blev nöjd med månadens Smakbox, så älskar jag att få dessa överraskningsboxarna varannan månad! Allt du får i boxen är värt mycket mer än vad du betalar för, och du kommer varje gång upptäcka nya härliga produkter!
1 emma skriven

smakade istet igår, det var väldigt gott

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: